Haberler

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Mücadele Eden Ceyhan Belediyespor, Çarşamba Günü Oynayacağı Ted Kayseri Koleji Maçında Galibiyet Hedefliyor.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Ceyhan Belediye spor, Çarşamba günü oynayacağı TED Kayseri Koleji maçında galibiyet hedefliyor.

Ceyhan Belediye spor Basketbol Şube Sorumlusu Alemdar Öztürk, ligde ardı ardına buldukları galibiyetlerle üst sıraları zorlayan bir ekip olduklarını belirterek, "Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin kalitesi ortada. O yüzden zor bir karşılaşma olacak. TED Kayseri Koleji iyi bir takım ama biz de iyi bir ekibiz. Geçen hafta İstanbul Üniversitesi karşısında aldığımız mağlubiyeti unuttuk. Hafta içinde TED Kayseri Koleji ve hafta sonu yine kendi sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçlarını galibiyetle kapatıp yükselişimizi sürdüreceğiz" dedi.

Öte yandan ligin ortalarında transfer edilen ABD'li oyuncu Brendi Davis'in de sözleşmesinin karşılıklı feshettiklerini söyleyen Öztürk, "ABD'li oyuncumuz takıma yeterince fayda sağlayamadı. Bu düşünceyle yolları ayırdık. Kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.

(MÇ-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title