Haberler

Türkiye Basketbol Ligi'nin Yeni Adı "Beko Basketbol Ligi" Oldu

Arçelik A.ş., Beko Markası ile Türkiye Birinci Erkekler Basketbol Ligi'nin İsim Sponsoru Oldu.

Arçelik A.Ş., BEKO markası ile Türkiye Birinci Erkekler Basketbol Ligi`nin isim sponsoru oldu.

Basketbol Federasyonu ve Arçelik A.Ş. arasında yapılan 4 yıllık anlaşmayla, lig yeni sezondan itibaren ¨BEKO Basketbol Ligi¨ ismiyle oynanacak.

Hyatt Regency Otel`de düzenlenen toplantıda, Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir, Koç Holding A.Ş. Danyanıklı Tüketim ve İnşaat Grubu Başkanı Bülent Bulgurlu ve Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel sponsorluk anlaşması imzaladı.

TBF Başkanı Demirel, Basketbol Ligi ve kulüplerin geleceği için tarihi bir gün yaşadıklarını ifade ederek, ¨Bir dünya markası olan BEKO ile yaptığımız 4 yıllık anlaşmayla ligimiz BEKO Basketbol Ligi adıyla oynanacak. 4 yılın sonunda bu beraberliğin en iyi şekilde devam etmesi arzumuz. Öyle olacağına da büyük bir kuvvetle inanıyoruz¨ diye konuştu.

BEKO sponsorluğunun Türk basketboluna büyük katkı sağlayacağını ifade eden Demirel, bir soru üzerine, sponsorlukla ilgili mali konularda şu anda açıklama yapmak istemediklerini, federasyona düşen katkı payının yüzde 90`ının kulüplere dağıtılacağını bildirdi.

Demirel, ¨Bütün kulüplerimiz için bu anlaşma fevkalade yararlı olacaktır. Sadece ödenen bedel çok önemli değil. Bu olayın lige getireceği katkılar, ödenen bedelden çok daha fazla olacaktır diye düşünüyoruz¨ şeklinde konuştu.

Arçelik olarak sporun değişik branşlarına 27 yıldır aralıksız hizmet verdiklerini kaydeden Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Özdemir, gerek ekonomik, gerek sosyal alanda gerçekleştirdikleri her faaliyetin ülkenin geleceği ve toplumun refahı için olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

¨Basketbol Federasyonu ve BEKO markası arasında oluşan bu uzun soluklu güç birliği ile, NBA başta olmak üzere yurtdışında ülkemizi gururla temsil eden oyuncuların yetiştiği bu lige ve genç sporcularımıza büyük katkı sağlayacağımıza inanıyorum.¨

Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim ve İnşaat Grubu Başkanı Bulgurlu ise yaptığı konuşmada, ¨Bizler spora desteği, ülkemizin geleceği olan genç nesillerimize yapılan önemli bir katkı olarak görüyoruz. Bu inancımızla sporun değişik branşlarına 27 yıldır aralıksız destek vermekteyiz¨ dedi.

Konuşmalar ve imza töreninin ardından Demirel, Özdemir ve Bulgurlu toplantı salonunda kurulan basketbol potasına atış yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title