Haberler

James Kinney Gelişim Koleji'ne Transfer Oldu

Güncelleme:

Ryan Wright'ı renklerine bağlayan Gelişim Koleji, ikinci ABD'li tercihini San Jose State'te oynayan James Kinney'den yana kullandı.

Ormanspor'un eski 5 numarası Ryan Wright'ı renklerine bağlayan Gelişim Koleji, ikinci ABD'li tercihini San Jose State'te (SJSU) iki numaralı pozisyonda forma giyen yeni mezun James Kinney'den yana kullandı.

Geçen sezon 33,9 dakika, 20,6 sayı, 5,5 ribaunt ve 2,6 asist ortalamasıyla forma giyen 1 metre 88 santimetre boyundaki oyuncu, kolej kariyerinin ilk iki sezonunu Ohio'da geçirmişti. Son iki sezon SJSU'da oynayan James Kinney, ilk Avrupa deneyimini ise Gelişim Koleji'nde yaşayacak.

Genel Menajer Namık Yazlar, Kinney'in SJSU ve Ohio kariyerinin dikkat çekici olduğunu vurgulayarak, "Skor gücü yüksek ve atletik bir oyuncu. Yeni mezun olduğu için ABD dışına ilk kez çıkacak. Ancak Gelişim Koleji'nin yapısına kısa sürede uyum sağlayacağına inanıyorum. Ryan Wright ise önemli bir kolejden mezun olduktan sonra Türkiye'de forma giyip, Avrupa deneyimi yaşadı. Oyun tarzı ile takımıza uygun olan Wright'ın, TB2L'de adından söz ettirecek bir oyuncu olacağına inanıyorum. Ülkemizde forma giydiği için deneyimini James Kinney'le paylaşacak ve onun da uyum sürecini kısaltacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title