Haberler

Türkiye Artık Çok Başka Bir Kulvarda"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türkiye'nin artık çok başka bir kulvarda olduğunu belirterek, "Türkiye bugün sınırları ötesinde, süper güçlerin olduğu bölgelerde onları yarmak sureti ile 4 bin küsür teröristi etkisiz hale getirebilen bir ülke." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türkiye'nin artık çok başka bir kulvarda olduğunu belirterek, "Türkiye bugün sınırları ötesinde, süper güçlerin olduğu bölgelerde onları yarmak sureti ile 4 bin küsür teröristi etkisiz hale getirebilen bir ülke." dedi.

Partisinin Havza Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Karaaslan, burada yapığı konuşmada, daha güçlü bir Türkiye için 24 Haziran tarihinin çok önemli olduğunu söyledi.

Yeni Türkiye yolunda ilk adımın 16 Nisan 2017'de atıldığını vurgulayan Karaaslan, halkın "evet" tercihiyle farklı bir sürecin başladığına işaret etti.

Karaaslan, artık eski Türkiye'nin olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Eski Türkiye lafla sözle herkesin birbirine bir şeyler vadettiği, attığı tuttuğu bir ülke idi. Halen eskide yaşadığımızı zannedenler, havadan bebek bezi falan atıyorlar. Biz oraları geçtik. Oralar bitti artık. Türkiye artık çok başka bir kulvarda. Türkiye bugün sınırları ötesinde, süper güçlerin olduğu bölgelerde onları yarmak suretiyle 4 bin küsür teröristi etkisiz hale getirebilen bir ülke. Türkiye bugün Amerika Birleşik Devletleri tarafından binlerce tır dolusu gönderilen mühimmata 'dur' diye bilen bir ülke. Açıkça herkesin gözünün içine bakarak konuşan bir ülke. Bu ülkeyi alıp çok ileri bir seviyeye götürmek için yola çıktık. Rabbim inşallah bize nasip edecek bunu."

Karaaslan, konuşmasının ardından ilçede sivil toplum örgütleriyle esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak: AA / Politika

Çiğdem Karaaslan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title