Haberler

Türkiye Amatör Golf Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Amatör Golf Şampiyonası'nı 70 Vuruşla İlk Sırada Tamamlayan Gencer Özcan Şampiyon Oldu.

Türkiye Amatör Golf Şampiyonası'nı 70 vuruşla ilk sırada tamamlayan Gencer Özcan şampiyon oldu.

Türkiye Golf Federasyonu tarafından Klasis Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen Türkiye Amatör Golf Şampiyonası'nda ikinci gün müsabakaları hava muhalefeti nedeniyle yarıda kaldı ve şampiyona sıralamasında ilk gün sonuçları dikkate alındı. Şampiyonanın ilk gününde 70 vuruşla 89 golfçu arasında en iyi skoru yapan Gencer Özcan şampiyon oldu. Özcan'ı bir vuruş gerisinde Tarık Can izledi. 6 aylık bir aradan sonra sahalara dönen Hamza Sayın ise 72 vuruşla eski günlerine dönüş sinyali verdi ve üçüncü sırada yer aldı.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şampiyonanın ardından yaptığı açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle şampiyonanın ikinci gün müsabakaları yapılmadan ilk gün neticelerine göre tescil edildiğini belirterek, "Şampiyonanın 13 yıllık tarihinde ilk defa böyle bir şey oluyor. Yağmur nedeniyle böyle bir durum yaşadık. Beni en fazla sevindiren hiçbir kazanın olmaması. Devamlı olarak şimşek çaktı. Güney Afrika sürekli bu tür hava şartlarına maruz kalan bir ülke, onun için maalesef orada senede 20-25 sporcu hayatını kaybediyor. Turnuva 2 gündü ama birinci günün neticeleriyle tescil oldu. Beni en fazla sevindiren erkeklerde kareasımız var. Gencer Özcan, Hamza Sayın, Mustafa Hocaoğlu ve Tarık Can. Bu sene ilk defa bu 4 oyuncuyu bir araya getirebildik. Tarık Can, Amerika'da yaşamını sürdüren bir sporcumuz, ilk defa bu sahada oynamasına rağmen başarılıydı. 2008 Dünya Şampiyonası için hedef seçtiğimiz üçlü erkek takımını tamamladık. Bayanlarda da Elçi ve Nejla'nın performansı oldukça etkileyiciydi. Onlardan tahminlerimizin üzerinde bir performans aldık" dedi.

(RT-KÇ-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title