Haberler

Türkiye Amatör Golf Şampiyonası Başladı

Klassis Golf Kulübü'nde Başlayan Türkiye Amatör Şampiyonası'nın İlk Gününü Gencer Özcan 70 Vuruşla İlk Sırada Tamamladı.

Klassis Golf Kulübü'nde başlayan Türkiye Amatör Şampiyonası'nın ilk gününü Gencer Özcan 70 vuruşla ilk sırada tamamladı.

Golf Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Amatör Şampiyonası Klassis Golf Kulübü'nde başladı. Turnuvanın ilk gününde özellikle sabah saatlerinde etkili olan yağmur oyuncuları zorladı. Şampiyonanın ilk gününde sahaya çıkan 89 golfçü arasında en iyi skoru 70 vuruşla Gencer Özcan yaptı. Amerika'da golf yaşamını sürdüren Tarık Can, Gencer Özcan'ın bir vuruş gerisinde günü tamamlarken, altı aylık bir aradan sonra sahalara dönen Hamza Sayın 72 oynayarak eski günlere dönüş sinyali verdi.

Türkiye'nin en iyi erkek ve bayan golfçülerinin mücadele ettiği şampiyona yarın sona erecek. Turnuvaya milli golfçülerin yanısıra Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Selahattin Özdoğan, Yavuz Çekirge, Hüseyin Alp, Faruk Erdoğan, Yıldırım Kemaloğlu, Tevfik Gür ve İsmet Gülçimen gibi camianın tanınmış isimleri katılıyor.

(MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title