Haberler

Türkiye - Almanya Karşı Karşıya

Stat: Berlin Olimpiyat: Hakemler: Howard Webb, Michael Mullarkey, Peter Kirkup (İngiltere)

Stat: Berlin Olimpiyat

Hakemler: Howard Webb, Michael Mullarkey, Peter Kirkup (İngiltere)

Almanya: Neuer, Lahm, Mertesacker, Badstuber, Kroos,Westermann, Khedira, Mesut, Podolski, Klose, Müller

Türkiye: Volkan, Sabri, Servet, Ömer, Gökhan Gönül,Emre, Hamit, Özer, Aurelio, Nuri, Halil

Maçın Canlı Anlatımı

0.Dakika :2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri 3. maçında Türkiye Berlin Olimpiyat Stadında Almanya ile karşı karşıya geliyor.

0.Dakika :A Milli takımımız maça kalede Volkan Demirel, defansta Gökhan Gönül, Servet, Ömer Erdoğan, Sabri; orta sahada Hamit, Aurelio, Emre B., Özer; forvette Nuri ve Halil Altıntop ile başlıyor.

0.Dakika :Almanya milli takımı ise kalede Neuer; defansta Holger Badstuber, Westermann, Mertesacker, Lahm; orta sahada Podolski, Khedira, Müller, Kroos, forvette ise Mesut Özil ve Klose ile maça başlıyor.

1.Dakika :Karşılaşma Almanya'dan Klose'nin vuruşuyla başlıyor.

2.Dakika :Almanya'da Kroos orta alan önünden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve top doğrudan auta çıktı.

3.Dakika :Türkiye atağında Halil savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

5.Dakika :Türkiye atağında Özer savunmanın arkasına yerden pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

6.Dakika :Türkiye atağında Emre ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

7.Dakika :Türkiye atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ön direğe ortasını yaptı ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

8.Dakika :Almanya atağında Lahm sağ kanattan korner çizgisine indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunmada Gökhan Gönül araya girerek topu kornere gönderdi.

9.Dakika :Almanya'da Kroos sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunmada Mehmet Aurelio tehlikeyi uzaklaştırdı.

11.Dakika :Almanya atağında Badstuber orta alandan ileriye doğru uzun oynadı Müller hareketlendi ama kaleci Volkan çıkarak topun sahibi oldu.

12.Dakika :Almanya atağında Khedira sağ kanattan ceza sahası içine girdi, rakibini geçerek çaprazdan kaleye sert vurdu ve top kaleci Volkan'da kaldı.

13.Dakika :Türkiye atağında Halil ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top yandan auta çıktı.20.Dakika :Türkiye atağında Halil ceza sahası içinde pasını vermek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

14.Dakika :Almanya'da Kroos sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunmada Servet kafayla topu uzaklaştırdı.

15.Dakika :Almanya atağında Mesut Özil sağ çaprazda ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Volkan köşeye uzanarak topu kornere çeldi.

16.Dakika :Almanya'da Kroos sol kanattan korner kullandı, penaltı noktasına doğru ortasını yaptı ve savunmada Ömer Erdoğan kafayla topu uzaklaştırdı.

17.Dakika :Almanya atağında Müller ceza sahası dışından kaleye şut denedi ve top üstten auta çıktı.

19.Dakika :Türkiye atağında Nuri sağ kanata yerden pasını verdi ama top doğrudan taca çıktı.

21.Dakika :Milli Takımımızda Mehmet Aurelio girdiği mücadele sonucunda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

22.Dakika :Milli Takımımızda Mehmet Aurelio sakatlandığı için oyuna devam edemeyecek.

23.Dakika :Türkiye'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 15 numarayla Mehmet Aurelio, Giren oyuncu 10 numarayla Tuncay Şanlı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title