Haberler

Türkiye-Afrika-Brezilya Üçlü İş Forumu Sao Paulo'da Düzenlendi

Güncelleme:

TABA Türk-Afrika İş Adamları Derneği tarafından organize edilen, Türkiye- Afrika-Brezilya Üçlü İş Forumu Sao Paulo'da düzenlendi. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen iş forumu aracılığıyla Türk, Afrika ve Brezilyalı iş adamları bir araya geldi.

TABA Türk- Afrika İş Adamları Derneği tarafından 9 Nisan 2018 tarihinde Brezilya'nın en büyük şehri Sao Paulo'da Türkiye- Afrika-Brezilya Üçlü İş Forumu organize edildi.

"TÜRKİYE-MORİTANYA ORTAKLIK TOPLANTISI" YAPILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ının Şubat ayı sonu itibariyle çıktığı Afrika seyahatine eş zamanlı olarak TABA Türk Afrika İş Adamları Derneği tarafından Moritanya özelinde bir dizi çalışmalar başlatıldı. Toplamda dört gün süren programda 26 Şubat günü Novakşot Ticaret Odasının ev sahipliği yaptığı ''Türkiye-Moritanya Ortaklık Toplantısı" ile Türk ve Moritanyalı iş adamları bir araya geldi.

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ İLİŞKİLER ÜZERİNE SEMİNER DÜZENLENDİ

Programda iki ülke arasındaki ilişkiler üzerine bir seminer ve akabinde B2B görüşmeler düzenlendi. Genel Kurmay Başkanlığı, Futbol Federasyonu, Balıkçılık Federasyonu, Türk Büyükelçiliği gibi çeşitli kurumların yanında Moritanya Cumhurbaşkanının oğlu da TABA delegasyonu tarafından ziyaret edildi.

ON BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILDI

TABA Moritanya ofisinin açılışı Ocak ayı içerisinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından gerçekleştirilmişti. TABA Moritanya yetkilileri ve Maarif Vakfı Okulu yöneticilerinin işbirliğiyle TABA Genel Sekreteri Yunus Saraçlar'ın Türkiye'den getirdiği on bin Türk el bayrağı Moritanyalı halka ve çocuklara dağıtıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN GEÇECEĞİ GÜZERGAHA TÜRK VE MORİTANYA BAYRAKLARI ASILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçeceği güzergâh üzerindeki binalara Türk ve Moritanya bayrakları ile "Kardeş Ülke Moritanya'ya hoş geldiniz" afişleri TABA Moritanya Başkanı Hayrettin Bayhan tarafından astırıldı. TABA Genel Başkanı Fatih Akbulut ve Divan Kurulu Başkanı İbrahim Kaki de Cumhurbaşkanı'nın uçağından inişi sırasında karşılama protokolünde yer aldılar.

TÜRKİYE-AFRİKA- BREZİLYA ÜÇLÜ İŞ FORUMU ORGANİZE EDİLDİ

TABA Türk-Afrika İş Adamları Derneği tarafında 9 Nisan 2018 tarihinde Brezilya'nın en büyük şehri Sao Paulo'da Türkiye- Afrika-Brezilya Üçlü İş Forumu organize edildi. Doğu Afrika'dan ve Türkiye'den 40 kadar iş adamı dünyanın önemli yapı fuarlarından biri olan Feicon Expo'ya katılmak üzere TABA delegasyonu olarak Brezilya'yı ziyaret ettiler.

KENYA'NIN BREZİLYA BÜYÜKELÇİSİ VE SAO PAULO TÜRKİYE BAŞKONSOLOSU DA KATILDI

Fuar katılımı ve çeşitli iş görüşmelerinin akabinde Sao Paulo Türkiye Başkonsolosluğu ve Brezilya Afro- Chamber'ın desteğiyle üçlü forum ve B2B görüşmeler düzenlendi. Toplantıya Kenya'nın Brezilya Büyükelçisi Peter Kirimi Kaberia ve Sao Paulo Türkiye Başkonsolosu Serkan Gedik de katılım gösterdi.

TÜRK, AFRİKALI VE BREZİLYALI İŞ ADAMLARI BİR ARAYA GELDİ

2015 ve 2016 yıllarında da Brezilya'da üçlü forum organize eden TABA, böylelikle bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği iş forumu aracılığıyla Türk, Afrika ve Brezilyalı işadamlarını bir araya getirmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sao Paulo Türkiye Afrika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title