Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Kütahyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Yaylıoğlu, İkinci Yarıya Talihsiz Bir Şekilde Başladıklarını, Ancak Taraftarlardan Karamsar Olmamalarını İstedi.

Kütahyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Yaylıoğlu, ikinci yarıya talihsiz bir şekilde başladıklarını, ancak taraftarlardan karamsar olmamalarını istedi.

2. yarıya Aliağa Belediyespor ve Bozüyükspor mağlubiyetleriyle başladıklarını belirten Basın Sözcüsü Mehmet Yaylıoğlu, "Bu hafta kendi sahamızda Altınordu ile karşılaşacağız. Altınordu maçında talihsizliğimizi yenerek seri galibiyetlere başlamak istiyoruz. Lider Bozüyükspor karşısında sergilenen futbol gelecek adına ümit verdi. Taraftarlarımızın Altınordu maçında bizleri yalnız bırakmayacağından eminiz. Grubumuzda birçok takım sıkıntılar yaşıyor. Ama Kütahyaspor hem yönetimi hem taraftarı hem de futbolcuları ile grubumuzun parlayan yıldızı olacaktır" dedi.

(EFE-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title