Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Şampiyonluk Mücadelesi Veren Adanaspor'un Sahasında Yeni Ereğlispor'a 2-1 Mağlup Olması Turuncu-beyazlı Camiada Büyük Bir Üzüntüye Neden Oldu.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Adanaspor'un sahasında Yeni Ereğlispor'a 2-1 mağlup olması Turuncu-beyazlı camiada büyük bir üzüntüye neden oldu.

Adanaspor Kulübü Bayram Akgül, ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptıklarını söyleyerek, "İkinci yarının ilk haftasında sahamızda beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Hafta içi iki oyuncumuzun lisansını alamadık. Sakat oyuncularımız vardı. Kadroyu da hocamız güçlükle yaptı. Taraftarlarımız da üzüldü. Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Taraftarımız için üzülüyorum. Kendi sahamızda 3 puan kaybetmemiz kötü oldu. Hocamızla görüşüp her türlü önlemi alacağız" dedi.

Amatör kümeden oyuncu almalarının eleştirilmesine tepki gösteren Başkan Akgül, "Adanalı çocukların önünü açmayacak mıyız. Bunlar yanlış şeyler?" ifadelerini kullandı.

Öte yandan bir grup taraftar, maç sonrası Teknik Direktör Zafer Göncüler'i istifaya çağırdı ve şeref tribününde oturan Başkan Bayram Akgül ile Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'e tepki gösterdi.

(DF-İY-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title