Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Bu Sezon Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta Mücadele Edecek Olan Ünyespor'da Yönetim Probleminin Çözülememesi Camiayı Endişelendiriyor.

Bu sezon Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele edecek olan Ünyespor'da yönetim probleminin çözülememesi camiayı endişelendiriyor.

Geçen aylarda yapılan kongrede kimsenin başkanlığa talip olmaması üzerine Ünye'de ileri gelen meslek grupları başkanları ile kaymakam ve belediye başkanı bir araya gelip toplantılar yapılarak, yönetim sorunu için çözüm yolları aranmıştı. Aradan geçen sürede bir somut adımın atılamaması camiada endişeyle karşılanıyor.

Yeni yönetimin bir an önce oluşması gerektiğini belirten Kulüp Başkanı Ahmet Tahmazoğlu, "Kulübün bir an önce toparlanması gerekiyor. Kaymakamlık, belediye ve iş adamları bir araya gelip konuşuldu, bir adım atıldı ama devamı bir an önce gelmeli. Çünkü yeni sezon yaklaşıyor" dedi.

(HA-SA-EYB-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title