Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi Ekiplerinden Denizli Belediyespor, Yetenekli Gençlere Kapılarını Açıyor. Denizli'deki Amatör Takımlardan 12 Futbolcuyu Kampa Götürecek Olan Kırmızı-beyazlılar, Yetenekli Gençleri de Denemeye Alacak.

Türkiye 3. Futbol Ligi ekiplerinden Denizli Belediyespor, yetenekli gençlere kapılarını açıyor. Denizli'deki amatör takımlardan 12 futbolcuyu kampa götürecek olan Kırmızı-beyazlılar, yetenekli gençleri de denemeye alacak.

Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeni sezonda şampiyon olma gibi bir hedeflerinin olmadığını belirten Eraslan, "Denizlispor'un altyapısı olma gibi bir durumumuz var. Biz Denizli'deki genç yeteneklerin Denizlispor'a ulaşması için bir nokta olmak istiyoruz. Bu doğrultuda ilk hazırlık döneminde Denizli'deki amatör takımlardan tespit ettiğimiz 12 futbolcuyu kampa götüreceğiz.

Kamp sonunda yetenekli olanları profesyonel yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Son 2 sezonda Türkiye Süper Ligi'ne 5 futbolcu kazandırdıklarını da ifade eden Eraslan, "Sezon başında Fatih Yiğen, devre arasında da Muhittin Tekin'i Denizlispor'a kazandırdık. Bu ve bunun gibi futbolcuları önce Denizli futboluna, sonra da Türk futboluna kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

17-21 yaş arasındaki genç yetenekleri 23-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak seçmelere beklediklerini belirten Eraslan, Denizlispor ile birleşmenin böyle olacağını kaydederek, "İki profesyonel kulübün birleşmesi mümkün değil. O nedenle biz yetiştirdiğimiz oyuncuları Denizlispor'a vereceğiz, Denizlispor'da kadroya giremeyen oyuncular da bize gelecek. Böyle bir birleşmeye varız. Bunun dışında bir birleşme hukuki anlamda mümkün değil" ifadelerini kullandı.

(AV-AT-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title