Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta Mücadele Eden Kütahyaspor'a Yarın Oynanacak Olan Bursa Merinosspor Maçı Öncesi Moral Yemeği Verdi.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Kütahyaspor'a yarın oynanacak olan Bursa Merinosspor maçı öncesi moral yemeği verdi.

Vali Şükrü Kocatepe'nin verdiği yemeğe, Vali Yardımcıları Günay Özdemir, Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Ömer Eru, Sefa Çetin ve Metin Selçuk, İl Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Kütahyaspor Başkanı Zekeriye Ünal, yönetim kurulu ve futbolcular katıldı.

Geçen hafta Göztepespor'u 2-0 yenerek güzel bir galibiyet tattırdıklarını ifade eden Vali Kocatepe, "Geçen hafta sergilediğiniz futbolla alınan galibiyetle bizlere verdiğiniz moral için teşekkür ediyorum. Biz de bu hafta oynayacağınız Bursa Merinosspor maçı öncesi sizlerle beraber olmak ve sonuna kadar sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmeniz için bir moral yemeği verdik. Kütahyaspor camiası büyük başarılara imza atacak bir camiadır. Önümüzdeki oynanacak maçları da alarak bu sezon Kütahyaspor'u ligde bırakacak önümüzdeki sezon inşallah 2. Lig'e çıkmak için hep beraber mücadele edeceğiz" dedi.

Kütahyaspor Kulübü Başkanı Zekeriye Ünaldı da, "Sizler, bizim yanımızda olduğunuz sürece her türlü zorlu mücadeleyi kazanarak bu sezon ligde kalacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Daha sonra Kütahyaspor Kulübü Başkanı Zekeriya Ünaldı, Vali Şükrü Kocatepe'ye verdikleri destek ve moral yemeğinin anısına 'Şükrü Kocatepe 43' yazılı numaralı forma hediye etti. Vali Kocatepe, aldığı flama ve formanın ardından "Kütahyaspor forması taşımak büyük şereftir" şeklinde konuştu.

(EFE-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title