Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup Takımlarından Aydınspor'da Hafta Sonu Oynanan Sidespor Maçından Alınan Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup takımlarından Aydınspor'da hafta sonu oynanan Sidespor maçından alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Aydınspor için ligde ilk defa deplasman galibiyeti olma özelliği taşıyan Sidespor galibiyetinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Teknik Direktör Gürses Kılıç, oyuncuların ve yönetimin özverili çalışmalarıyla her geçen gün daha da iyiye gittiklerini söyledi.

Bugün Aydınspor tesislerinde haftalık olağan basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Gürses Kılınç, takımın son haftalardaki durumunu değerlendirdi. Aydınspor olarak kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuların bir bütün olduğunu kaydeden Kılıç, Sidespor maçında alınan galibiyetle büyük bir sorunu çözdüklerini belirtti. Deplasman fobisini bu kadar uzun bir sürede yenmelerinin kendilerine büyük zararlar verdiğini ifade eden Kılıç, "Bugüne kadar deplasmanlardan dönerken hep futbolcularım mutsuz oluyordu. Fakat Side maçından dönerken oyuncularımda farklı bir hava vardı. Bu nedenle oyuncularım adına çok mutluyum. Son haftalarda oyuncularımın sahada sergilediği oyundan da oldukça memnunum. Oyuncularım kısa sürede açıklarını kapatmak için yoğun çaba harcadılar. Bu oyunumuzu lig bitene kadar sürdüreceğiz. Lig bitene kadar puan cetvelindeki yerimiz neresi olursa olsun biz ciddiyetimizi koruyacağız" dedi.

Öte yandan, hafta sonu sahasında Aliağa'yı konuk edecek olan Aydınspor'da sakatlığı devam eden Kemal ve bu hafta gördükleri sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Emre ve kaleci Olcay dışında eksik futbolcunun bulunmadığı bildirildi.

(DAK-İK-YK-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title