Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Mücadele Eden Osmaniyespor İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Osmaniyespor için yardım kampanyası başlatıldı.

Osmaniyespor'un çalışmalarını izlemek üzere 7 Ocak Şehir Stadı'na giden Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Menderes Demir, Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Celal Kaymak, Yedi Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Çolpan ve basın mensupları, Kulüp Başkanı Mustafa Kara ve Teknik Direktör Mustafa Şentürk'le bir araya geldi.

Teknik Direktör Şentürk, kümede kalma ümitlerinin devam ettiğini belirterek, "Önümüzde daha 5 maç var. Bu hafta oynayacağımız Aksarayspor maçına da mutlak galibiyet için hazırlanıyoruz. Bu maçı alırsak, kümede kalma ihtimalimiz çok daha fazla olacaktır. Ayrıca, bizim fikstür avantajımız Antakyaspor'dan daha iyi. Yeter ki bize destek verilsin. Osmaniyeli takımına sahip çıksın. Ben kümede kalacağımızdan ümitliyim" dedi.

Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Ali Binboğa da, bu işin sadece siyasiler aracılığıyla çözülemeyeceğini, herkesin takıma destek vermesi gerektiğini ifade ederek, ellerinden gelen tüm imkanları kullanacaklarını belirtti.

Yardım kampanyasıyla ilgili bilgi veren Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Celal Kaymak ise, "Bizler basın mensupları olarak bugüne kadar iyi günde ve kötü günde devamlı Osmaniyespor'un yanında olduk. Takımımızı yalnız bırakmadık. Bugün de burada kampanyamızı başlattığımızı açıklıyoruz. Gazeteci arkadaşımız Abdullah Yalın Kılıç adına açtıracağımız banka hesap numarasında toplanan paraları futbolcularımıza aktaracağız. Eminim onlar da ellerinden gelen gayreti göstererek, takımımızı bu sene kümede bırakacaklardır. Yeter ki Osmaniyeliler takıma sahip çıksınlar. Biz sonuna kadar bu işi bırakmayacağız. Takımımızı kaderine terk edemeyiz" diye konuştu.

Kaymak, banka hesap numarasını ve duyuruları yarından itibaren açıklamaya başlayacaklarını belirterek, tüm Osmaniyeliler'i duyarlı olmaya davet etti.

Bu arada, Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu, kampanyaya 500 YTL bağışlayarak kampanyanın ilk bağışçısı oldu.

(ACK-MT-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title