Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi Takımlarından Denizli Belediyespor'da Deplasmanda Afyonkarahisarspor Karşısında Alınan 2-0'lık Mağlubiyetin Üzüntüsü Yaşanıyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi takımlarından Denizli Belediyespor'da deplasmanda Afyonkarahisarspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Grubunda ilk 2 içerisinde yer alarak, 2. Lig'e çıkmak isteyen Denizli Belediyespor, 24. haftada deplasmanda lig ikincisi Afyonkarahisarspor'a 2-0 yenildi. Ligin 4. sırasındaki Aliağa Belediyespor ile arasında 2 puan bulunan Kırmızı-beyazlı ekip, ilk 4 arasına kalarak umutlarını play-off'a taşımaya çalışacak.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Rıza Tuyuran, elde ettikleri avantajı iyi değerlendiremediklerini söyledi. Afyonkarahisarspor maçına 3 puan için çıktıklarını belirten Tuyuran, "Amacımız maçı kazanıp takibi sürdürmekti. İlk yarıda 2 gol yedik. İkinci yarıda neredeyse maçı tek kale haline getirdik. Penaltıyı gole çeviremedik. Rakibimiz 10 kişi kaldı. Ancak bize gerekli olan gol ve golleri bulamadık. Maçı puansız kapattığımız için çok üzgünüm. Biz bundan sonra kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

Denizli Belediyespor, hafta sonunda konuk edeceği Sidespor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

(SK-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title