Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Mersin Büyükşehir Belediyespor, Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Antakyaspor Maçının Hazırlıklarına Devam Ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Antakyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Gurup takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Antakyaspor maçının şampiyonluk yolunda büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu maçı aldığımız takdirde şampiyonluk hedefimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Mersinlilerin desteğiyle sezon sonunda şampiyon olacağız" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyespor'da sakatlıkları devam eden Ahmet, Barış, Erçin ve Selman Antakyaspor maçı kadrosunda yer almazken, kart cezaları sona eren Sezer ve Selçuk'un bu hafta takımda yerlerini alacakları bildirildi. Geçen hafta Batman Petrolspor maçında sakatlanan Cem'in durumu maç saatinde belli olacak.

Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, Antakya'ya 3 puan için gideceklerini belirterek, takım olarak eksikliklerinin bulunduğunu, ancak sahaya çıkan 11 futbolcuya sonuna kadar güvendiğini söyledi.

Bu maçı da kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini anlatan Tozlu, şöyle konuştu: "Mersin halkının, şampiyonluk yolunda maçlarımıza gelerek destek vermesini bekliyoruz. Mersinlilerin de desteğiyle sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum."

(ÖT-MT-MFS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title