Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup Ekiplerinden Denizli Belediyespor'da, Aydınspor Karşısında Alınan Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'da, Aydınspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 3 maçtan sadece 2 puan çıkarabilen Denizli Belediyespor, kendi sahasında Aydınspor'u 3-0 gibi net bir skorla yenerek haftalardır süren galibiyet hasretine son verdi. Aydınspor galibiyetiyle ligin 4. sırasına yerleşen Kırmızı- beyazlı ekipte yönetimi, galibiyet kadar taraftarların maça ilgi göstererek takıma destek vermesi de sevindirdi. Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, takımın istediği zaman yenemeyeceği rakibi olmadığını söyleyerek, Aydınspor maçını unuttuklarını ve Akhisar Belediyespor maçını düşündüklerini kaydetti. Eraslan, alınan galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını, alınan 3 puanı taraftarlara armağan ettiklerini ifade etti. Perşembe günü oynayacakları Akhisar Belediyespor maçını mutlaka kazanacaklarını belirten Eraslan, "Biz bundan sonra kalan 12 maçı da kazanmak için çıkacağız. Akhisar Belediyespor maçında da galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" dedi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Rıza Tuyuran ise, Aydınspor maçının kendileri için başlangıç olduğunu ifade etti. Takım olarak psikolojik sıkıntıyı atmaları halinde başarıların devamının geleceğini kaydeden Tuyuran, "Aydınspor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açtık. Bundan sonra bu deftere hep başarıları yazmak istiyoruz. Şimdi hedefimiz Akhisar Belediyespor maçını kazanmak. Bu maçtan da 3 puanla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Aydınspor'u yenerek moral kazanan Denizli Belediyespor, gözünü perşembe günü oynayacağı Akhisar Belediyespor maçına çevirdi. İddaa programına alındığı için hafta içinde oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlayan Kırmızı-beyazlılarda, kırmızı kart cezalısı Engin maçta görev alamayacak.

(AV-İK-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title