Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 4. Grup'ta Mücadele Eden ve Son Haftalarda Başarısız Sonuçlar Alan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi, Görevinden İstifa Etti.

Türkiye 3. Futbol Ligi 4. Grup'ta mücadele eden ve son haftalarda başarısız sonuçlar alan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi, görevinden istifa etti.

Ligin ikinci yarısında oynanan 3 resmi maçta takımın başında sahaya çıkan Teknik Direktör Cahit Terzi, görevini bıraktığını açıkladı.

Kulüp binasında Zonguldakspor Kulübü Başkanı Adnan Aydın ile birlikte yaptığı basın toplantısında istifasını açıklayan Terzi, "Yüzde 80-90 benim düşüncelerimle oluşan mütevazi bir takım kurduk. Ligde ikinci sıraya kadar yükselmemize rağmen 10. haftadan itibaren düşüş yaşadık. Bu hala sürüyor. Kendi ayakları üzerinde duran bir yönetimle bu noktaya geldik. Futbolcular, alacaklarının yüzde 70'ini gecikmeli olarak alsalar da, gerekli hassasiyeti göstermediler. Mevcut yönetimin para desteği almadan ayakta durması bazı çevreleri rahatsız etti. Zonguldakspor'da da bir derin devlet olduğuna inanıyorum. Zonguldakspor'un iyiliğini istemeyenler, direkt veya en direkt bunda önemli rol oynuyorlar" dedi.

Terzi'nin takımı bırakmasından yana olmadıklarını söyleyen kulüp başkanı Adnan Aydın ise, "Yönetim olarak kaostayız. Kan değişikliğine ihtiyacımız var. Çok yıprandık fakat genel kurul yapmanın Zonguldakspor'a ne getireceğini bilmediğimiz için genel kurula gitmek istemiyoruz" şeklinde konuştu.

(OS-AK-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title