Haberler

Türkiye 2018 Güzeli Şevval Şahin, Miss World Yarışmasında İlk 30'a Giremedi

Güncelleme:

Çin'de dün düzenlenen 'Miss World' güzellik yarışmasının kazananı belli oldu. 118 genç kadın arasından 26 yaşındaki Meksikalı Vanessa Ponce de Leon birinci seçildi. Miss Turkey 2018 birinci güzeli Şevval Şahin ise ilk 30'a giremedi.

Çin'de dün düzenlenen 'Miss World' güzellik yarışmasında ipi, Meksikalı güzel Vanessa Ponce de Leon göğüsledi. Uluslararası İşletme bölümünden mezun olan 26 yaşındaki güzel, Ulusal Gençlik Enstitüsü'nün sözcüsü olmasının yanı sıra modellik ve sunuculuk yapıyor.

İLK 30'DA YER ALAMADI

Miss Turkey 2018 birinci güzeli Şevval Şahin, Miss World'de Türkiye'yi temsil etti. Şahin ilk 30 güzel arasında yer alamadı.

Türkiye 2018 Güzeli Şevval Şahin, Miss World Yarışmasında İlk 30'a Giremedi

"ÇOK GÜZEL DUYGULAR İÇİNDEYİM" PAYLAŞIMINI YAPTI

Şahin yarışma öncesi yaptığı Instagram paylaşımında "Çok güzel duygular içindeyim. Bütün gün mutluluktan hepimiz ağladık haha. Burada olmak çok güzel ve bu akşam en çok anın tadını çıkaracağım" demişti.

Türkiye 2018 Güzeli Şevval Şahin, Miss World Yarışmasında İlk 30'a Giremedi

RAKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Yarışma sonrasında birinci güzel Vanessa Ponce de Leon ile fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Şahin, rakibini kutladı.

Türkiye 2018 Güzeli Şevval Şahin, Miss World Yarışmasında İlk 30'a Giremedi

Türkiye 2018 Güzeli Şevval Şahin, Miss World Yarışmasında İlk 30'a GiremediMiss World 2018 Birincisi Vanessa Ponce de Leon

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Şevval Şahin Leon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

Sena:

Birinci seçilende kertenkeleye benziyor

15
54
yanıtYanıtla
Jabboo:

estetikliyi kim ne yapsın ancak bizim ülkede kabul görür o da estetisyenlerin rüşvet verip estetikli kızı güzel seçtirmeleriyle!

15
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu kızın başarısızlığını göstermez bizim bu kızı seçmedeki başarısızlığımızı gösterir.

13
2
yanıtYanıtla
ALİ:

ÜZÜLMESİNE GEREK YOK. TÜRKİYE DE İKİ DİZİYE ÇIKAR PAPARAZİLERE YAKALANIR AL SANA ÜNLÜ OLDU.

14
0
yanıtYanıtla
MEDAR:

ben erkeğim ben bile daha güzelim bizim kız zaten güzel değildi boş aman pırtttt

13
0
yanıtYanıtla
cc:

adamlar güzelden anlıyorlarmış. bizim safinazı kim ne yapsın.

13
0
yanıtYanıtla
Katil balina:

Dünya güzeli gerçekten Maşallah kıza. . . Meksikalı normaldir. . . Ama bizim oraya göndermiş olduğumuz normal düz bir Kız. Neresi güzel anlamadım. Halbuki bizim memleketimizde ne güzel Kızlar var. . . Jüri de bir oyun var. . .

12
0
yanıtYanıtla
Banu:

Cidden Türkiye''de bundan daha güzeli yokmuydu da bunu seçmişler

11
1
yanıtYanıtla
asrr:

şaşırduk mı hayır. . . iyi olmuş :))

10
0
yanıtYanıtla
bjk/elazig1903:

torpillen ancak buraya kadar cirkinim ulan su kiza turkiye guzelimi diyolar bulgar kizlarina benziyor halbuki turkiyede ne guzel kizlar varya

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title