Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda Boluspor'un Yenilmezlik Unvanına Son Veren Kırıkkalespor'da Büyük Sevinç Yaşanıyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda Boluspor'un yenilmezlik unvanına son veren Kırıkkalespor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydostu, Boluspor gibi yenilmezlik unvanı olan bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşadıkların söyledi. Aydostu, "Boluspor, 12 maçta 8 galibiyet ve 4 beraberlik almış, lider bir takım. Boluspor karşısında futbolcularım, yüreklerini ortaya koyarak oynadı. Kırıkkalespor hedefi olan bir takım. Rakiplerimizin puan kaybetmesiyle 3. sıraya yerleştik. Bundan sonra kalan maçlarımızı da kazanarak bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum. Futbolcularımın hepsini kutluyorum" dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Ali Güneş ise, sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını belirterek, her takımın böyle maçlar kaybedebileceğini söyledi. Güneş, "Kendi sahamızda şampiyonluğu garantileyebileceğimiz bir maçta yenildik. Gerçekten sezonun en kötü oyununu oynadık. Bu takımı buraya kadar getiren futbolcularımı anlaşıyla karşılamamız gerekiyor. Futbolda bu sonuçlara alışık olmamız lazım. Boluspor'un hedefi bellidir ve bu hedefte yürüyoruz. Alacağımız bir galibiyetin bizi şampiyon yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Karşılaşma sonrası Bolusporlu bazı taraftarların, Kırıkkalesporlu futbolcuları tribüne çağırarak küfür etmeleri tepkiyle karşılanırken; stat dışında bulanan bazı Bolusporlu taraftarlar, Kırıkkalespor'u alkışlarla uğurladı.

(BV-AK-KÇ-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title