Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu Lideri Boluspor'da, Kartalspor Karşılaşmasının Son Dakikalarında Oyundan Alınan Erhan Namlı'nın Formayı Çıkartarak Yere Atması Gündeme Damgasını Vururken, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı Yapılan Hareketi Tasvip Etmenin Mümkün Olmadığını Söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu lideri Boluspor'da, Kartalspor karşılaşmasının son dakikalarında oyundan alınan Erhan Namlı'nın formayı çıkartarak yere atması gündeme damgasını vururken, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı yapılan hareketi tasvip etmenin mümkün olmadığını söyledi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Kartalspor maçında yaşanan olayı yönetim olarak görüştüklerini belirtti. Teknik Direktör Ali Güneş ve Erhan Namlı ile bir toplantı yaptıklarını kaydeden Çarıkçı, Erhan Namlı'nın pişmanlık duyduğunu ifade ettiğini söyledi. Başkan Çarıkçı, "Erhan Namlı'nın Kartalspor maçında yaptığı hareket hoş değil. Bu konuyla ilgili görüşmek üzere Ali Güneş ve Erhan Namlı ile bir toplantı yaptık. Erhan, yaptığı hareketten dolayı pişman olduğunu dile getirdi. Boluspor şampiyonluğa giden bir takım. Bu takımın zarar görmesini istemiyoruz. Erhan Namlı'ya 2 bin YTL para cezası vermeyi uygun gördük. Kendisi de bu cezayı ödeyecek. Bundan sonra da Boluspor'da bu tür olaylara rastlanmayacak" dedi.

Arsinspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini ifade eden Necip Çarıkçı, "Arsinspor maçı en zor deplasman maçlarımızdan biri olacak. Bizim kalitemiz ortada. Gökhan Çalışal'ın dışında eksik futbolcumuz yok. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Ne kadar zor maç olursa olsun, hedefimiz 3 puan. Oyuncularımız da galibiyete kenetlenmiş durumda. Deplasman karnemize baktığımızda başarılı bir grafiğimiz var. Bu grafiği Arsinspor maçında da sürdüreceğimize inanıyorum. Bu maçtan galip ayrıldığımız takdirde şampiyonluk kapısını aralamış olacağız. Arsinspor maçı mutlaka çok zor geçecek. Bizim de buradan 50-100 civarında taraftarımız Arsin'e gidecek. Bu nedenle geniş emniyet önlemleri alınacak. Bu konuyla ilgili Trabzon ve Arsin Emniyeti ile görüştüm. Bu maçta güvenlik önlemleri daha geniş olacak" diye konuştu.

Öte yandan, Arsinspor maçının hazırlıklarına devam eden Boluspor'da taraftarlar antrenman sonrası futbolculara pasta ikram etti.

(BV-AK-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title