Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda Yer Alan Adana Demirspor, Deplasmanda Oynayacağı Alanyaspor Maçına Kilitlendi.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda yer alan Adana Demirspor, deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçına kilitlendi.

Mavi-lacivertli takımın kaptanı Ünsal Aka, 3-1 kazandıkları Sarıyer maçının camiaya büyük moral verdiğini belirterek, "Her maçta böyle takım ruhuyla oynarsak yenemeyeceğimiz rakip olmaz, her maçı da kazanırız" dedi. Boluspor deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyetin, taraftarları ve camiayı üzdüğünün farkında olduklarını, bu hırsla çıktıkları Sarıyer maçını da 3-1 kazanarak gönül aldıklarına işaret eden kaptan Ünsal, "Her takımın inişli çıkışlı zamanları olabilir. Biz de inişli çıkışlı zamanlar yaşadık. Ama artık takımımıza güven geldi. Biz ne olursa olsun şampiyon olacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Bütün arkadaşlarımız inanç dolu. Muhteşem taraftarımıza sezon sonunda şampiyonluk hediye edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Adana Demirspor, Alanyaspor ile Adana'da oynadığı ve 1-1'lik beraberlikle tamamlanın karşılaşmanın rövanşını almak için hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor.

(DF-KÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title