Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda, Kırıkkalespor'u Deplasmanda 2-1 Yenerek Yeniden Liderliğe Yerleşen Adana Demirspor'da Yüzler Gülüyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda, Kırıkkalespor'u deplasmanda 2-1 yenerek yeniden liderliğe yerleşen Adana Demirspor'da yüzler gülüyor.

Mavi-lacivertli kulübün başkanı Adem Atılgan, Kırıkkale'deki kötü saha şartları ve hakeme rağmen futbolcularının çok istekli ve arzulu oynayarak maçı kazandıklarını söyledi. Maç sonrası kendini bilmez birkaç kişinin takımlarına yönelik saldırılarını da dikkate almadıklarını ifade eden Atılgan, "Futbolcularım özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadılar. Kazanma arzuları en üst düzeydeydi. Saha ve hakem olumsuzluğuna rağmen kazanan biz olduk. Çünkü, futbolcularım kazanmayı çok istemişti. İnanç ve azimle oynayarak hakkettikleri neticeyi aldılar. Zirveye yeniden yerleştiğimiz için mutluyuz" dedi.

Atılgan, Adana Demirspor'un şampiyonluğu için kulübün en büyük destekçisi Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a söz verdiklerini hatırlatarak şöyle dedi:

"Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Aytaç Durak'a söz verdik. Onun önderliğinde Adana halkına şampiyonluk sözü verdik. Sözümüz söz, şampiyon olacağız. Aytaç başkanımızı üzmeyecek, mutlu edeceğiz. Kırıkkale maçı artık geride kaldı. Şimdi, yarından itibaren Şanlıurfaspor maçını düşünüyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz, pazar günü oynayacağımız Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayacaklar. Tek hedefimiz bu maçı da kazanarak yolumuza tam gaz devam etmek."

Bu arada, mavi-lacivertli takımda, 4 sarı kart cezalısı durumuna düşen Kasım, Şanlıurfaspor maçında forma giyemeyecek.

(DF-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title