Haberler

Türkiye 2.futbol Ligi Yükselme Grubu

Adana Demirspor'da, 4-0'lık Küçükköyspor Galibiyetiyle Gelen Liderliğin Keyfi Yaşanıyor.

Adana Demirspor'da, 4-0'lık Küçükköyspor galibiyetiyle gelen liderliğin keyfi yaşanıyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Gurubu'ndaki ilk maçında Alanyaspor ile evinde 1-1 berabere kalmasına rağmen ikinci hafta Tarsus İdmanyurdu'nu deplasmanda 1-0 mağlup eden Adana Demispor, Küçükköyspor'u 5 Ocak Stadı'nda 4-0 yenerek gol averajıyla liderliğe yükseldi.

Mavi-lacivertli takımda, dün oynanan Küçükköyspor maçı sonrası futbolculara bir gün izin verildi. Kartalspor maçı için yarın sabah uçakla İstanbul'a gidecek olan Adana Demirspor, ilk idmanı İstanbul'da yapacak. Adana ekibinde, sarı kart cezalısı Serkan Turhan ile İlker Ölmez bu maçta forma giyemeyecek.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Adem Atılgan, Tarsus İdmanyurdu galibiyetinden sonra Adanalı futbolseverlerin tribünleri doldurmaya başladığını belirterek, "Gittikçe daha iyiye gidiyoruz. Seyircilerimizle, takımımızla gurur duyuyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Küçükköyspor maçında da 3 puan aldığımız için mutluyuz. İnşallah devamı gelecek" dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak ise, Küçükköyspor maçında neyle karşılaşacaklarını iyi bildiklerini, katı bir defansa karşı oynadıklarını belirterek "Küçükköyspor maçının ilk yarısı tempolu geçti. Maçın ikinci yarısında girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirdik ve taraftar desteğiyle maçı kazandık. Bu takıma şampiyonluk yakışır. Bu galibiyette taraftara armağan olsun" dedi.

(DF-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title