Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Klasman Gurubu'nda Mücadele Eden Tokatspor'da Yeni Kırşehirspor Galibiyetinin Sevinci Yaşanıyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Klasman Gurubu'nda mücadele eden Tokatspor'da Yeni Kırşehirspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Tokatspor Kulübü Başkanı Erkan Kapıcıoğlu, kendileri için çok önemli olan Yeni Kırşehirspor maçında 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Kendi sahamızda ikinci yarının ilk maçında Yeni Kırşehir takımı ile karşılaştık. Maçta sonuna kadar etkili olan takımımız 1-0 galip ayrıldı. Bu maç hem bizim hem de Kırşehir için çok önemli. Aldığımız 9 oyuncu ilk defa sahada taraftarın karşısına çıktı. Zor maçtı ama bu galibiyeti bekliyorduk. Sahada oynadığınız zaman kazanıyorsunuz. Önemli olan 3 puan, daha iyi olacağız kanaatindeyim. Şükrü, Erol, Oktay'ın idman eksiği var" dedi.

Kapıcıoğlu, maçta ilk defa Tokatspor taraftarını istekli gördüğünü belirterek, "Bu da çok önemli bizler için. Oyuncularımızın kötü oynadıkları anda bile motive ettiler. Her zaman iyi oynamayabilirsiniz" diye konuştu.

(Nİ-SA-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title