Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Yeni Sezon Hazırlıklarını Nevşehir'de Sürdüren 2. Lig B Kategorisi Takımlarından Adanaspor, Maçkolik.com Cup Futbol Turnuvası'nın İkinci Maçında Yarın Tarsus İdmanyurdu ile Karşılaşacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren 2. Lig B Kategorisi takımlarından Adanaspor, Maçkolik.Com Cup Futbol Turnuvası'nın ikinci maçında yarın Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Teknik Direktör Kemal Kılıç, hazırlık maçlarıyla uyum sorununu daha çabuk aşacaklarını söyleyerek, "Savunma ve kalede sıkıntı yaşıyoruz. Fuad'ın sakatlığı savunma kurgusunu olumsuz etkiledi. Kalecilerimizin de daha çok maç yapması gerekiyor. Burada oynayacağımız hazırlık maçları takım uyumunu olumlu şekilde etkileyecektir. Zaman geçtikçe takımımız istediğimiz düzeye gelecektir" dedi.

Bu arada, Tarsus İdmanyurdu'ndan transfer edilen Gazi Çağır, turnuvanın ilk maçında Marmaris Belediyesi karşısında oynadığı futbol ve attığı golle göz doldurdu. Adanaspor'da oynamaktan son derece mutlu olduğunu ve yeni sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini söyleyen Gazi Çağır, "Takım olarak çok tecrübeli bir teknik adama sahibiz. Kemal hoca ile birçok takımda birlikte çalıştık. Son derece başarılı bir teknik adam. Takımımız son derece iyi oyunculardan kurulu. Oynayacağımız hazırlık maçlarında uyum

sorunumuzu tamamıyla aşacağız. Taraftarlarımız sezon boyunca bizlerden desteğini esirgemesinler" diye konuştu.

Turnuvanın ilk maçında Marmaris Belediyesi'ni 1-0'la geçen Adanaspor, yarın saat 18.00'da Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

(MT-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title