Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Takımlarından Mersin İdmanyurdu, Antalya'nın Side İlçesi'nde Sürdürdüğü 15 Günlük Hazırlık Kampını Tamamladı. Kırmızı-lacivertli Ekip Yarın Mersin'e Dönecek.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Mersin İdmanyurdu, Antalya'nın Side İlçesi'nde sürdürdüğü 15 günlük hazırlık kampını tamamladı. Kırmızı-lacivertli ekip yarın Mersin'e dönecek.

Antalya kampını değerlendiren Teknik Direktör İlyas Tüfekçi, yeni transferlerin kaynaşması ve form tutmaları açısından kampın yararlı geçtiğini söyleyerek, "Yorgun olmamıza rağmen Yalovaspor ile oynadığımız son hazırlık maçımızda gol pozisyonlarına giren ve atak oynayan biz olduk. Antalya kampı iyi bir hazırlık dönemi oldu. Bulunduğumuz ortam ve yaptığımız maçlar kendimizi kontrol etmemiz ve neler yapabileceğimizi görmemiz açısından faydalı oldu" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Hamit İzol da, takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getirerek, "Çok kısa zamanda çok iş yapmalıyız. Göreve geldiğimizde transferleri, kampı ve bir sürü sorunu bir anda karşımızda bulduk. Kulübün bir yeri bile yoktu. Mersin İdmanyurdu'na yakışacak bir yer tuttuk. Kulüpten ayrılan futbolcuların sorunları var. Tabi bunları çözmek de bizim görevimiz. Her şey güllük gülistanlık olduğunda herkes yapar. Önemli olan böyle günlerde başarılı olmaktır. Biz de yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bu işi başaracağımıza ve Mersin İdmanyurdu'nu iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun başarılı olması için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan İzol, "Başarı için önce şehrimizin bu işe inanması gerekir. Hep birlikte bir güç olabiliriz. Bu yıl hedefimiz Lig A'ya yükselmek. Başta teknik direktörümüz, futbolcularımız ve yönetimimiz bu başarıya inanıyoruz. Yaptığımız transferlerin doğru olduğunu hazırlık maçlarında gördük. Mersin İdmanyurdu'nun boşa harcayacak parası yok. Bu nedenle savurganlığı bırakıp kentin güvendiği bir takım olma yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

(HK-İY-RO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title