Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Takımlarından Erzurumspor'da Basın Sözcüsü Mehmet Aydın, Mavi-beyazlı Kulübe Her Fırsatta Destek Veren Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'dan Yeni Sezonda da Destek Beklediklerini Belirtti.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Erzurumspor'da Basın sözcüsü Mehmet Aydın, mavi-beyazlı kulübe her fırsatta destek veren Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'dan yeni sezonda da destek beklediklerini belirtti.

Yeni sezonda mütevazı bir bütçeyle şampiyonluk mücadelesi verecek bir ekip kurduklarına dikkat çeken Aydın, bu yükün altından sadece yönetim kurulunun kalkmasının mümkün olmadığını ifade etti. Erzurumspor'u layık olduğu yere taşımak için güçlü bir kadro kurduklarını kaydeden Aydın, "Şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kurmanın ciddi bir mali yükü var. Biz yönetim kurulu olarak bu yükü hafifletecek ciddi projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu yönde de önemli mesafeler kat ettiğimizi söyleyebilirim. Ancak

gücümüz bir yere kadar yetiyor. Gücümüzün tıkandığı noktada da büyüklerimizin yardımlarına ihtiyaç duyarız. Hepinizin bildiği üzere Sayın Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, geçtiğimiz sezon ve önceki dönemlerde kulübümüze ciddi yardımlarda bulundu. En son, büyük sıkıntılar yaşadığımız 2006-2007 sezonunun son haftalarında ciddi anlamda ekonomik yardım yaparak, takımımızın ligde kalmasında önemli bir rol üstlenmiştir. Daha öncesinde de Futbol Federasyonu'na olan aile birliği borcumuzun önemli bir kısmının

ödenmesinde de sayın bakanın ciddi katkıları olmuştur. Kulübümüze karşı son derece ilgili olan ve sorunlarını kendi sorunu gibi gördüğüne inandığımız sayın bakanımızın yeni sezon öncesinde ve sezon içerisinde kulübümüze desteklerini esirgemeyeceğine olan inancımız tamdır. Sayın bakanın vereceği destekte şampiyonluk hedefimize daha kolay ulaşacağımıza inanıyor, yardım ve desteklerini beklediğimiz Bakan Akdağ'a şimdiden yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bakan Akdağ'ı ilerleyen günlerde kulüp tesislerine davet edeceklerini belirten Aydın, "Sayın bakana bu güne kadar yönetim kurulumuzun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verip, kulübe gelir getirecek projelerimiz hakkında da önerilerini talep edeceğiz. Sayın bakanın bu davetimizi kabul edeceğine inanıyoruz" dedi.

Basın sözcüsü Aydın, göreve geldikleri ilk günden bu yana Vali Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz'ın ciddi anlamda desteklerini gördüklerini ifade etti. Yaptıkları her çalışmaya ve projede kenti yöneten bu üç isimden de destek aldıklarını belirten Aydın, "Kulübe gelir getirecek projelerimiz sayın vali, büyükşehir belediye başkanı ve rektörümüzün de destekleriyle çok kısa süre içerisinde nihayete erecek" dedi.

Aydın, cuma günü kalp krizi geçirerek, Aziziye Araştırma Hastanesi kardiyoloji servisi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan eski başkanlar Cemal Polat'a da geçmiş olsun dileğinde bulundu. Basın Sözcüsü Aydın, "Yönetim kurulumuz adına, Erzurumspor'a unutulmayacak hizmetleri dokunan Cemal Polat'a Allah'tan acil şifalar diliyor, bir an önce kendisini aramızda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

(AA-İRT-İK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title