Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Klasman Grubu'nda Mücadele Eden Mersin İdmanyurdu'nda, Kulübe Gelir Sağlamak Amacıyla "Bin Altın Rozet" Kampanyası Başlatıldı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Klasman Grubu'nda mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda, kulübe gelir sağlamak amacıyla "Bin altın rozet" kampanyası başlatıldı.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hamit İzol, altın rozet almak isteyen Mersinli işadamlarının kulübe en az bin YTL bağış yapmaları gerektiğini kaydetti. Kampanyanın başarıya ulaşacağına inandıklarını belirten İzol, "Mersin İdmanyurdu'nda göreve gelen bu yönetimin para politikası Mersinliler tarafından takdir görmüştür. Topladığımız paranın her kuruşunun hesabını vermeye hazırız. Şu anda bile isteyen her kişi gelip hesaplarımızı inceleyebilir. Artık işbaşında cebinden para veren bir yönetim var. Amacımız, Mersin İdmanyurdu'nu layık olduğu yere taşımak. Bu amaçla mali yapımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Şu anda borçlar ödendi, kulüp düze çıktı. Planlı ve programlı olarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Göreve geldikten sonra aldıkları radikal kararlarla kulübün borçlarını ödediklerini ifade eden İzol, "'Bin altın rozet' projemizle kimsenin kesesine fazla yük olmadan kulübe mali kaynak sağlamayı amaçlıyoruz. En az bin Mersinli'nin para verebileceği bir sistem bu. İsteyen bin versin, isteyen daha fazla. Bu kentte yaşayan, kazanan insanların kentinin takımına destek vermesini istiyoruz" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu'na yapılan bütün bağışların duyurulacağını ve nereye harcandığının da kamuoyuna açıklanacağını belirten İzol, toplanan ve harcanan her kuruşun hesabının verileceğini sözlerine ekledi.

(HK-MT-İK-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title