Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 1. Klasman Grubu Takımlarından İnegölspor'da Teknik Direktör Serhat Güller, Şekerspor Karşısında Kaybettikleri Puanların Üzüntüsünü Yaşadıklarını Söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 1. Klasman Grubu takımlarından İnegölspor'da Teknik Direktör Serhat Güller, Şekerspor karşısında kaybettikleri puanların üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Takımın oynadığı futboldan ve mücadeleden son derece memnun olduğunu söyleyen İnegölspor Teknik Direktörü Sehat Güller, Şekerspor maçında savunma hatalarından dolayı kalelerinde gördükleri golle müsabakadan beraberlikle ayrılarak Ekstra Play-off yolunda son derece önemli bir fırsatı kaçırdıklarını ifade etti. Şekerspor karşısında baskılı bir futbol ortaya koyduklarını ve güzel futbolu galibiyet süslemek istemelerine rağmen bunu başaramadıklarını kaydeden Güller, öne geçtikleri müsabakada skor üstünlüğünü koruyamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Güller, "Yediğimiz golde hatamız vardı, bu hata çok pahalıya mal oldu" dedi. İlk yarıda 3-4 önemli pozisyon ürettiklerini ancak bunları gole çeviremediklerini kaydeden genç teknik adam, "Bunları gole çevirebilseydik farklı bir sonuç ortaya çıkardı. Oyunun geneline baktığımız zaman futbol oynamaya çalışan bizdik. Şekerspor buraya sadece gol yememek için gelmiş. 90 dakika boyunca, geriye düşmelerine rağmen bu anlayışı sürdürdü. Gelen topları mümkün mertebe kalelerinden uzak tutmak için ileriye doğru attılar. Böyle bir oyun anlayışı karşısında biz topu yere indirip oyun kurmakta zaman zaman zorlandık. Ama her şeye rağmen oynadığımız oyundan, gösterdiğimiz mücadeleden son derece memnunum. Şekerspor'u yenip aradaki puan farkını biz 2 puan olarak açmak, lider Eyüpspor ile aramızdaki 25 puanlık farkı korumak istedik ama olmadı. Söylenecek şok fazla bir şey yok, çok üzüntülüyüz. 1-0 öne geçtiğimiz maçı basit bir hatadan dolayı beraberlikle bitirdiğimiz için üzgünüz. Çok büyük bir avantaj yakalayabileceğimiz bir maçtı. Bu bilinçle sahaya çıktık, öne geçtik ancak bunu koruyamadık. Artık bu maç bitti. 10 gün sonra Oyak Renault ile oynayacağımız maça hazırlanmaya başlayacağız. Kalan maçlarımıza da aynı disiplin, özveri ve ciddiyetle hazırlanıp, hak ediyorsak üç puanı kazanmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Henüz her şeyin bitmediğini dile getiren Serhat Güller, "Oynayacağımız 7 maçımız daha var. Bu maçlardan arzu ettiğimiz sonuçları alarak, bu gruptan birinci olarak çıkacağız, buna inanıyoruz" şeklinde konuştu.

(SB-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title