Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

İkinci Lig B Kategorisi 2. Klasman Grubu'nda Mücadele Eden Muğlaspor 12 Futbolcusu ile Yollarını Ayırdı. Daha Önce Antalya Kampını İzinsiz Terk Eden ve İsyan Bayrağı Açan Tüm Futbolcular Yönetim Tarafından Kadro Dışı Bırakılmıştı. Muğlaspor Yönetim Kurulu Dün Yaptığı Toplantıda 12 Futbolcu ile Yollarını Ayırırken, Altyapıdan Üç İsmi Profesyonel Kadroya Dahil Etti.

İkinci Lig B Kategorisi 2. Klasman Grubu'nda mücadele eden Muğlaspor 12 futbolcusu ile yollarını ayırdı. Daha önce Antalya kampını izinsiz terk eden ve isyan bayrağı açan tüm futbolcular yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Muğlaspor Yönetim Kurulu dün yaptığı toplantıda 12 futbolcu ile yollarını ayırırken, altyapıdan üç ismi profesyonel kadroya dahil etti.

Muğlaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hükkamoğlu, Yönetim Kurulu Toplantısı'ndan sonra yaptığı açıklamada, altyapı ile antrenmanlara çıkan kaptan Fatih Arslan'ın affedildiğini belirtirken, Ömer Yavuz, Anıl Abanoz ve Hüseyin Nazlı'nın sözleşmelerinin karşılıklı olarak fesih edildiğini açıkladı. Başkan Hükkamoğlu, "Yönetim Kurulumuz Antalya kampını izinsiz terk eden tüm futbolcular ile birebir görüşme yaptı. Yapılan görüşmeler sonunda kadro dışı bırakılan Kaptan Rasim İnce, Sinan Çetin, Hayati Şenkaya, Görkem Sevim, Mehmet Durgun, Sinan Karasaç, Nevzat Kafadaroğlu, Volkan Usal ve Cem Çorakçı bonservis bedelleri belirlenerek kendilerine kulüp bulmalarını istedik" dedi.

Muğlaspor yönetimi dış transferde ise Şanlıurfa Belediyespor'dan Ahmet Yapıcı, Beykozspor'dan forvet Barış Mayadağ ve Veysi Durmaz, Karagümrükspor'dan da Ümit Atalay ile sözleşme imzaladı.

(BT-ŞT-SÇ-MFS-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title