Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Hamit İzol, Mersin İdmanyurdu'nun Menfaati İçin Bütün Yönetim Kurulu Üyelerinin Elini Taşın Altına Koyacağını Belirterek, Teknik Direktör İlyas Tüfekçi'ye İstediği Futbolcuları Transfer Etme Sözü Verdi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Hamit İzol, Mersin İdmanyurdu'nun menfaati için bütün yönetim kurulu üyelerinin elini taşın altına koyacağını belirterek, Teknik Direktör İlyas Tüfekçi'ye istediği futbolcuları transfer etme sözü verdi.

Mersin İdmanyurdu'nda dün yapılan genel kurul sonrasında göreve gelen yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımı yaptı. Görev dağılımı sonucunda başkanlığa Hamit İzol getirilirken, Nuri Özdemir'in başkan vekili olarak görev yapacağı açıklandı.

Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu, genel kurul sonrası ilk ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mersin İdmanyurdu Onursal Başkanı Macit Özcan'a gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Hamit İzol, Başkan Özcan'ın kulübe olan desteğinin asla unutulmayacağını belirterek, hedeflerinin takımı hak ettiği yere taşımak olduğunu söyledi. Kongreden çıkan sonuca sevindiğini ifade eden Özcan ise, Mersin İdmanyurdu'na sahip çıkmayı her zaman için bir görev kabul ettiklerini ve bundan sonra da takımın menfaati için desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Yeni yönetim kurulu daha sonra Macit Özcan Spor Kompleksi'ne geçerek, teknik heyet ve futbolcular ile tanıştı. Teknik Direktör İlyas Tüfekçi ve yardımcıları ile kısa bir toplantı yapan yönetim kurulu üyeleri, takımdaki sorunların bir an önce çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi. İzol, Teknik Direktör Tüfekçi'ye istediği transferler noktasında da gerekli hassasiyetin gösterileceğini ifade ederek, Mersin İdmanyurdu'nun menfaati için bütün yönetim kurulu üyelerinin elini taşın altına koyacağını söyledi.

Yapılan görev dağılımı sonucunda as başkanlığa Hüseyin Çalışkan ve Ali Sönmez getirilirken, futbol şube sorumluluğuna Ahmet Turan Serttaş getirildi. Genel kaptanlığa ise Mehmet Ali Cömert, genel sekreterliğe Vedat Kaplan, alt yapı sorumluluğuna Ayhan Erdem, muhasipliğe Mehmet Özcan, kulüp amiri ve federasyon temsilciliğine Mustafa Aksoy, basın sözcülüğüne Şevket Coşkun, üyeliklere ise Şiyar Erdem, Çetin Tulgar, Hasan Kış ve Musa Çokünlü getirildi.

(ÖT-MT-MFS-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title