Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda Şampiyonluğu Averajla Kaçırıp, Ekstra Play-off'ta da Finalde Giresunspor'a 5-1 Yenilerek Şampiyonluk Umudunu Bir Başka Bahara Bırakan Adana Demirspor'da, Adem Atılgan Başkanlığındaki Yönetim Kurulu İstifa Kararı Aldı.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda şampiyonluğu averajla kaçırıp, ekstra Play-off'ta da finalde Giresunspor'a 5-1 yenilerek şampiyonluk umudunu bir başka bahara bırakan Adana Demirspor'da, Adem Atılgan başkanlığındaki yönetim kurulu istifa kararı aldı.

Adana Demirspor'un, Bursa Atatürk Stadı'nda Giresunspor ile dün akşam oynadığı final maçını kulübün onursal başkanı ve Adana Büyükşehir Belediyespor Başkanı Aytaç Durak da şeref tribününden izledi. Başkan Durak, ilk yarısı 1-1 sona eren maçın ikinci yarısında durum 3-1 Adana Demirspor aleyhine olunca stadı terk etti.

Adana Demirspor Başkanı Adem Atılgan da, Bursa'ya gelen 5 bin taraftarın umutla beklediği final maçını 5-1 kaybetmeleri üzerine yönetim kurulu olarak görevi bırakacaklarını açıkladı. Atılgan, "Biz şampiyonluk sözü vermiştik. Sözümüzü tutamadık, başkanımızı da üzdük. Artık yapacak tek şey kaldı, istifamızı vermek. Böylece Adana Demirspor'u yönetecek adayların da önünü açmış olacağız" diyerek 28 Mayıs Pazartesi günü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a giderek yönetim kurulu olarak istifa

mektubunu sunacaklarını bildirdi. Atılgan, istifadan sonra salı günü de olağanüstü genel kurul kararı alacaklarını ifade etti.

(DF-EYB-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title