Haberler

Türkiye 2 Çek Cumhuriyeti 0 maç özeti (Türkiye maç özeti)

Güncelleme:

Türkiye 2 Çek Cumhuriyeti 0 maç özeti. 10 Ekim Cumartesi Türkiye Çek Cumhuriyet maç özeti. A Milli Takımımız Çek Cumhuriyeti deplasmanından çok önemli 3 puan ile döndü. Maçın özetini izlemek için haberimizdeki linke tıklayın.

Çek Cumhuriyeti Türkiye maç özeti. Çek Cumhuriyeti Türkiye maç özeti ve Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarından özet görüntüler. Türkiye Çek Cumhuriyeti maç özetini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. A Milli Takımımız Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Gruptan çıkmayı ve Avrupa Şampiyonasına katılmayı garantileyen Çek Cumhuriyeti karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Türkiye A Milli Takımımız İzlanda maçı öncesi büyük avantaj elde etti. 10 Ekim Cumartesi gecesi oynanan Türkiye Çek Cumhuriyeti maç özetini izlemek için aşağıdaki linki izleyin.

PENALTI İLAÇ GİBİ GELDİ

Türkiye Çek Cumhuriyeti karşısında baskı kurduğu dakikalarda Serdar Aziz'in ceza sahasında düşürülmesi ile penaltı kazandı. Karşılaşmanın hakemi yardımcısının uyarısı ile penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Selçuk İnan geçti ve kaleci ile topu ters köşelere gönderdi. Golden sonra iyi savunma yapan Türkiye A Milli Takımımız skoru korumayı başardı ve son dakikalarda bulduğu gol ile sahadan 2-0 galip ayrıldı.

TÜRKİYE 2 - 0 ÇEK CUMHURİYETİ MAÇ ÖZETİ -

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Çek Cumhuriyeti Türkiye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title