Haberler

Turkish Cargo'dan Güney Amerika'da Yeni Nokta

Turkish Cargo, hizmet ağına Brezilya ve Güney Amerika'nın en büyük sanayi ve ticaret merkezlerinden Sao Paulo'yu ekledi.

Turkish Cargo, hizmet ağına Brezilya ve Güney Amerika'nın en büyük sanayi ve ticaret merkezlerinden Sao Paulo'yu ekledi.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Turkish Cargo, Sao Paulo için planladığı tarifeli kargo seferlerine 25 Haziran itibarıyla başlayacak.

Geçen yıl toplam 190 milyar dolar ihracat gerçekleştiren Brezilya, ihracatının büyük bir kısmını Çin ile yaptı. Brezilya, Çin'in yanı sıra birçok Avrupa ve Orta Doğu ülkesine de ürün ihraç ediyor. Genel ihracat ürünleri makine, elektrik-elektronik ekipmanlar, kimyasal ürünler ve otomotiv parçalarından oluşmakla birlikte, halihazırda bu ürünlerin bir kısmı hava kargo ile ihraç edilirken aynı zamanda THY uçakları ile taşınıyor.

Sao Paulo, zengin ürün ve pazar çeşitliliği ile diğer önemli ticaret merkezlerine yakın olması nedeniyle Turkish Cargo için yüksek potansiyele sahip bir pazar konumuna geldi.

Turkish Cargo'nun Latin Amerika'da güçlü bir interline ağına sahip olması sayesinde bölgenin diğer birçok noktasına da hizmet verilmesi hedefleniyor.

Uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere "www.turkishcargo.com.tr" internet sitesinden ve "+90 850 333 0777" numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Güney Amerika Sao Paulo Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title