Haberler

Türker,"basını Susturmaya Çalışanlar Cevabını Almıştır"

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Danıştay'ın Doğan Yayın Holding'le İlgili Kararının İş Hayatı Açısından Önemli Olduğunu Belirterek, "Basını Baskı Altına Almaya, Susturmaya Çalışanlar, Yargıdan Cevabını Almıştır." Dedi.

DSP Genel Başkan Türker, Danıştay'ın Doğan Yayın Holding'le ilgili kararının iş hayatı açısından önemli olduğunu belirterek, "Basını baskı altına almaya, susturmaya çalışanlar, yargıdan cevabını almıştır." dedi.

Türker, Danıştay'ın Doğan Yayın Holding lehine "yürütmeyi durdurma' kararı vermesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Türker'in açıklamasında şunları kaydetti:

"Danıştay'ın Doğan Yayın Holding'le ilgili yürütmeyi durdurma kararı, basın özgürlüğü açısından büyük önem arz etmektedir. Basını baskı altına almaya, susturmaya çalışanlar, yargıdan cevabını almıştır. Bağımsız yargının Türkiye'de birçok haksızlığı önleyeceğine olan inancımız tamdır.

Danıştay'ın kararı, iş hayatı için de önemlidir. Bu kararı, yalnız Doğan Yayın Holding açısından değil, iş hayatı açısından da değerlendirmek gerekir.

Bu karar, özellikle kamu kurumlarının alacakları haksız kararların olumsuz etkilerini önlemeye örnektir." (ANKA)

(HM/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title