Haberler

Turkcell, Türkiye Yelken Federasyonu'na Sponsor Oldu

Güncelleme:

Turkcell, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde 2020 Olimpiyat Oyunları hedefiyle Türk sporuna verdiği desteği genişletiyor. Futbol, basketbol, atletizm, yüzme ve engelli sporlarıyla federasyon bazında işbirliği yapan Turkcell, Türkiye Yelken Federasyonu'na da ana sponsor oldu.

Turkcell, Türkiye Yelken Federasyonu ile adını verdiği Turkcell Platinum Bosphorus Cup ve Turkcell Bodrum Aegean Challenge yarışlarıyla başladığı işbirliğini geliştiriyor. Turkcell, Türkiye Yelken Federasyonu'nun 1 yıl süresince ana destekçisi olacak. İşbirliği kapsamında Türkiye Yelken Federasyonu Atatürk Kupası'na ismini de veren Turkcell, aralarında Türkiye Yelken Federasyonu Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası'nın da olduğu 4 yarışın ana sponsorluğunu üstlendi.

Turkcell'in Türk sporuna desteği
Turkcell'in Türk sporuna desteği 2002 yılında Milli Futbol Takımımıza olan iş birliği ile başladı. Bu süreç içerisinde Anadolu kulüplerine forma sponsorluğu, Süper Lig'e isim sponsorluğu yapan Turkcell, Süper Kupa'nın da geçen yıldan beri isim sponsoru konumunda bulunuyor. A Milli Kadın ve Erkek Basketbol Takımlarımıza destek veren Turkcell, 2009'dan bu yana Görme Engelliler Federasyonu'nun ana sponsoru, Görme Engelliler Futbol Ligi 'Sesi Görenler'in de isim sponsorluğunu yürütüyor. Ayrıca Atletizm ve Yüzme Federasyonlarına destek veren Turkcell dünyanın en önemli tematik maratonlarından biri olan Gelibolu Maratonu'nun da isim sponsoru

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Bodrum Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title