Haberler

Turkcell Süper Lig 50. Yıl Balosu

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, 'Futbolumuzun Ekonomik Olarak Güçlenmesi, Marka Değerinin Artması Hepimizin İdealidir' Dedi.

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, ''Futbolumuzun ekonomik olarak güçlenmesi, marka değerinin artması hepimizin idealidir'' dedi.

Murat Başesgioğlu, Antalya'daki Barut Otel'de yapılan Turkcell Süper Lig 50. Yıl Balosu'nda yaptığı konuşmada, süper lige isim sponsoru olan Turkcell ile kendilerinin de bakanlık olarak bir çok projeye imza attıklarını belirterek, önümüzdeki süreçte de çocukların spor eğitimi ve kültürü edinmeleri için ''Geleceğe Koşanlar'' isimli projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.

Süper ligin 50. yılını tatlı ve acı hatıralarıyla geride bıraktıklarını kaydeden Başesgioğlu, ''Futbol, oyun olmasının yanında endüstrileşmiş durumda. Bu endüstrileşen oyundan hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Futbolumuzun" ekonomik olarak güçlenmesi, marka değerinin artması hepimizin idealidir'' diye konuştu.

Başesgioğlu, teknolojinin gelişmesinin günümüz futbolunu da etkilediğini belirterek, Futbol Federasyonu'nun bu süreci çok iyi yönettiğini söyledi.

Türkiye'nin ''spor ülkesi'' olabilecek en kuvvetli adaylardan biri konumunda bulunduğunu kaydeden Başesgioğlu, futbolun Türkiye'deki herkesi birleştirdiğini sözlerine ekledi.

-FAIR-PLAY ÖDÜLÜ-

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de konuşmasında, 51. sezonunda olan süper ligin her geçen yıl daha renkli ve daha heyecanlı geçtiğini, sezonun ilk bölümünde zirve yarışındaki takımlar arasındaki puan farkının az olmasının bunun bir göstergesi bulunduğunu söyledi. Turkcell'in son 4 yıldır lige isim sponsoru olduğunu hatırlatan Özgener, bu uygulamanın devam etmesinin en büyük hedeflerinden birisi bulunduğunu ifade etti.

Özgener, daha sonra Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'i kürsüye çağırarak, Ciliv ile birlikte Turkcell Süper Lig'de yeni başlayacak bir uygulama hakkında bilgi verdi.

Türkiye'nin FIFA tarafından 2008 Fair-Play Ödülü'ne layık görüldüğünü hatırlatan ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Özgener, bu ödüle layık olmak için her türlü şeyi yapacaklarını söyledi.

Özgener, sözlerini şöyle tamamladı:

''Turkcell Süper Lig'in 2. yarısından itibaren planladığımız ve detaylarını daha sonra açıklayacağımız bir uygulamadan bahsetmek istiyorum. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Turkcell ile birlikte, fair-play ödülü yaratma kararı aldık. Detayları ikinci yarı başlamadan önce payalaşacağız. Bu ödülle fair-play adına güzel örnekler vereceğiz.''

Baloda Devlet Bakanı Başesgioğlu, Turkcell Genel Müdürü Ciliv'e Türk futboluna katkılarından dolayı plaket verdi.

Baloda, sanatçı Funda Arar'ın sevilen parçalarından oluşan konseri beğeni ile izlendi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title