Haberler

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 Yarışları Sonuçlandı

Bu yıl 15’incisi düzenlenen Turkcell Platinum Bosphorus Cup yelken yarışlarında kupayı kucaklayan isim Bülent Atabay liderliğinde ’Orient Express VI’ ekibi oldu.

Bu yıl 15'incisi düzenlenen Turkcell Platinum Bosphorus Cup yelken yarışlarında kupayı kucaklayan isim Bülent Atabay liderliğinde 'Orient Express VI' ekibi oldu.

Bu yıl yaklaşık 70 tekne ve 600 sporcunun katıldığı Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016, Caddebostan ve Boğaziçi parkurlarında süren yarışlar sonucunda tamamlandı. 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen uluslararası müsabakada, genel klasmanda şampiyonluğu elde eden ekip, Bülent Atabay liderliğinde 'Orient Express VI' ekibi oldu. Bu yıl teknolojisiyle adından çokça söz ettiren yarışlar; BC Live app uygulaması ve www.bosphoruscup.org internet sitesinin yanı sıra, Turkcell Platinum uygulaması üzerinden de canlı seyredildi. Turkcell'den yapılan açıklamada, sporseverlerin Turkcell'in 4.5G teknolojisiyle devreye soktuğu yeni dönem yayıncılığın öncüsü LTE Broadcast ile yarışı farklı kamera açılarından izleme şansına sahip olurken 'Tam Burada' servisi ile de yelkenlilerin konumlarını bir harita üzerinden takip edebildi. Samsung VR360 sanal gerçeklik gözlüğü ile dünyanın hız rekortmenleri arasında olan Hydros Trimaran'ı karadan deneyimledi.

Turkcell Platinum Bosphorus Cup'ın 15'inci yıl kutlamasında şampiyonluk kupasını 'Orient Express VI' adlı teknesiyle Bülent Atabay liderliğindeki ekibi kazandı. 2002 yılında düzenlenen ilk yarışında şampiyonu olan Atabay ve ekibi, 15 yıl aradan sonra, kupayı tekrar evlerine götürmenin mutluluğunu yaşadı. Bülent Atabay'ın liderliğinde Burak Zengin, Arif Gürdenli, David Scott, Yıldırım Kaymaz, Burak Baran, Zeynep Fencimen, Can Özgüzel, Ali Derya Kınık, Emin Yasa ve İsmail Ömür'den oluşan ekip deniz ortasında gümüş kupayı kucaklayarak sevinç turu attı.

Turkcell Platinum Bosphorus Cup'ta farklı sınıflarda yılın kazananlarına ödülleri Kalamış Marina'da düzenlenen ödül töreni ile verildi. Renkli görüntülerin yaşandığı tören, ORG Sports kurucusu Orhan Gorbon'un teşekkür konuşmasıyla başladı. Şampiyon Bülent Atabay liderliğindeki ekip, Bosphorus Cup Döner Trofe Kupası'nı Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek'in elinden aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Caddebostan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title