Haberler

Turkcell'den Gençlere Büyük Fırsat!

Gnçtrkcll, Sınav Stresinin Çok Yoğun Yaşandığı Bu Dönemi Daha Rahat Atlatabilmeleri İçin Gençlere Bedava Konuşma İmkanı Sunuyor.

Hem liseliler için üniversiteye giriş sınavının hem de üniversite öğrencileri için üniversite finallerinin olduğu bu dönemde, gençlerin hayatına renk getirmek, streslerini yenmelerine yardımcı olmak için gnçtrkcll'den sürpriz bir kampanya başlıyor (1'e 5 Veren Kampanya).

Tam 300 bin gnctrkcll'li 3'er saat bedava konuşma hakkı kazanıp, arkadaşlarıyla konuşmanın tadını çıkaracak.

Öğrencilerin sınav stresini sevdikleriyle doyasıya konuşarak atmaları amacıyla başlatılan kampanya ile 12 Haziran Cumartesi gününden itibaren gnçtrkcll.com'a girerek kayıt formunu dolduran 25 yaş altı ilk 300.000 gnctrkcll'liye 3 saat bedava konuşma hediye edilecek. 3 saatlik konuşma hakkına sahip olan gençler, 7 gün boyunca tüm Turkcell'lilerle konuşabilecek (Turkcell iPhone 4 Getiriyor).

Kampanya dahilindeki hediye konuşmalar 21 Haziran, 28 Haziran ve 5 Temmuz tarihlerinde yüklenecek. Talihli 300 bin gnçtrkcll'liye hediye dakikalar yüklendikten sonra SMS ile bilgilendirme yapılacak.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title