Haberler

Turkcell 34 Milyon Abonesi İçin Ramazan'da Ücretsiz Konuşma Kampanyası Başlattı

Türk Telekom'un Ev Avantaj Kullanıcılarına Ramazan Boyunca Tüm Gün Ücretsiz ve Sınırsız Konuşma Fırsatı Veren Kampanyasının Ardından, Turkcell de Ramazan Ayına Yönelik Bir Dizi Yeni Kampanya Başlattı. Turkcell 34 Milyon Faturalı ve Hazır Kart Sahibi Abonesine Geceleri Bedava Konuşma Fırsatı Veren Yeni Kampanyalarını Açıkladı.

Türk Telekom'un ev avantaj kullanıcılarına Ramazan boyunca tüm gün ücretsiz ve sınırsız konuşma fırsatı veren kampanyasının ardından, GSM operatörü Turkcell de Ramazan ayına yönelik bir dizi yeni kampanya başlattı. Turkcell 34 milyon faturalı ve hazır kart sahibi abonesine geceleri bedava konuşma fırsatı veren yeni kampanyalarını açıkladı.

Basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen ve Ramazan'a yönelik kampanya ve yeni ürünler hakkında bilgi veren Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Aylık Nar kampanyasından yararlanan 23 milyon Turkcell Hazır Kart abonesinin Ramazan ayı boyunca 22.00-10.00 saatleri arasında bedava konuşma fırsatını yakalayacağını söyledi. Aylık Nar kampanyasına yeni katılacaklar da bu kampanyadan hemen faydalanabilecekler. Lale Saral Develioğlu, Süper Paket üyesi faturalı abonelerin ise 21.00 ile sabah 09.00 saatleri arasında Ramazan dönemi de dahil ücretsiz konuşma yapabileceklerini kaydetti.

-5 BİN DAKİKA ÜCRETSİZ KONUŞMA-

Lale Saral Develioğlu konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

"Müşterilerimize Turkcell farkını yaşatmak için en kaliteli iletişimi, hayatlarını kolaylaştıran ve zenginleştiren hizmetleri avantajlı fiyatlarla veriyoruz. Ramazan ayı için özel kampanyamızla müşterilerimize ücretsiz konuşma imkanı ile Ramazan'a özel imsakiye bilgisi, sağlıklı beslenme önerileri, iftar ve sahur menüleri gibi bilgileri ücretsiz ulaştıran servisler sunuyoruz. Ramazan ayına özel avantajlı kampanya ve servislerimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracağımızı düşünüyoruz."

Lale Saral Develioğlu tüm bireysel ön ödemeli hat sahibi Turkcell abonelerinin faydalanabileceği Ramazan Kampanyası'nda, 10 Ağustos- 8 Eylül tarihleri arasında Aylık Nar paketlerinden birini alan Hazır Kart'lıların, 20 TL ya da 40 TL karşılığında 5 katı değerinde TL kazanacaklarını, hem de bayram günleri de dahil olmak üzere 30 gün boyunca 22:00-10:00 saatleri arasında tüm Turkcell'lilerle 5000 dakika boyunca ücretsiz olarak konuşma fırsatını yakalayacaklarını söyledi.

- RAMAZAN'DA SAĞLIKLI MÖNÜ ÖNERİLERİ-

Lale Saral Develioğlu, Nar kampanyasının yanı sıra abonelerine Ramazan ayında pratik bilgiler akışı sağlayacak yenilikçi servisler de sunduklarını kaydetti. Develioğlu,Turkcell'in bu özel aya özel tasarladığı Ramazan Paketi sayesinde Turkcell abonelerinin ay boyunca ücretsiz olarak imsakiye bilgisi, Ramazan'a özel yemek mönüleri ve Ramazan'da sağlıklı beslenme önerilerini her gün ceplerinden kısa mesaj ile öğrenebileceklerini söyledi.Develioğlu bu tarz mesaj hizmetlerinin Turkcell aboneleri tarafından büyük ilgiyle karşılandığını aktarırken, Ramazan boyunca gün içi saatlerde konuşma sürelerinde bir azalma olduğunu, ancak iftar saatinden sonra konuşma trafiğinin yeniden hız kazandığını belirtti.

-SAĞLIKLI BESLENME PAKETİ-

Turkcell'in sağlıklı beslenme ve yaşam önerileri servisi olan ve Acıbadem Hastaneleri işbirliğiyle hayata geçirilen Turkcell Sağlıklı Beslenme Paketi'nin üyelerine Ramazan'a özel bilgi akışı sağladığını ifade eden Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, ay boyunca sağlıklı beslenme ile ilgili faydalı içeriklere ek olarak, Ramazan'da hem kilo almadan hem de yorgun düşmeden sağlıklı beslenmek için sağlıklı iftar ve sahur mönüleri gibi bilgilerin de paket üyelerine SMS'ler yoluyla iletileceğini belirtti.

Develioğlu Turkcell'in Acıbadem Diyetisyenleri ile gerçekleştirdiği, kişiye özel diyet menüleri sunan Turkcell Diyet Paketi mönülerinin de arzu eden aboneler için yenilendiğini söyledi. Haftalık 1,5 TL olarak ücretlendirilen Turkcell Diyet Paketi'ni kullananlar özel diyetine devam ederken, Ramazan ayı boyunca da kalorisine uygun iftar ve sahur mönüsü önerileri alabildiklerini sözlerine ekledi.

-ALIŞVERİŞLERDE 41 MİLYON TL AVANTAJ-

Turkcell'in geçen yedi aylık dönemde yaptığı kampanyalar hakkında da bilgi veren Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, 50 marka ile 63 farklı kampanya gerçekleştirdiklerini belirterek "Alışverişlerde geçerli bu kampanyadan 2 milyon abonemiz yararlandı, 140 milyon TL alışveriş yapıldı ve abonelerimize 41 milyon TL indirim avantajı sağlandı" dedi. Develioğlu, gençTurkcell abonelerine yönelik olarak da 28 kampanyada 15 milyon TL'lik avantaj yaratıldığını söyledi. Develioğlu, aylık fatura toplamı 199 TL'nin üzerinde olan 200 bin civarındaki Turkcell Platinyum üyesine de geçen yedi ayda toplam 10 milyon TL avantaj sağlandığını belirtti.(ANKA)

(NÇ/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title