Haberler

Türkçe Öğrenmek İçin Geldi Işık İhlali Kurbanı Oldu

Çekmeköy'de Alman ailenin bulunduğu otomobile, ışık ihlali yaptığı öne sürülen vinç çarptı.

ALMAN KADIN VİNCİN ÇARPTIĞI OTOMOBİLDE CAN VERDİ

Çekmeköy'de Alman ailenin bulunduğu otomobile, ışık ihlali yaptığı öne sürülen vinç çarptı. Kazada Türkçe öğrenmek için ailesiyle İstanbul'a gelen Geda Nyilas hayatını kaybetti, eşi ve 2 kızı da yaralandı. Araçta sıkışan otomobil sürücüsünü de itfaiye kurtardı.

Kaza, Şile yolu, Çekmeköy Köprüsü'ndeki ışıklarda meydana geldi. İddiaya göre, aşırı hızla ışık ihlali yapan Gökhan Kaba'nın kullandığı 34 VN 6358 plakalı vinç, 34 YL 0664 plakalı otomobile çarptı. Dolun Çuhadar'ın kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklendi. Otomobilde bulunan Arman Nylias, eşi Geda Nyilas, kızları Silvia Nyilas, Lidya Nyilas ile sürücü Çuhadar yaralandı. Araçta sıkışan sürücü Çuhadar itfaiye tarafından kurtarılırken, ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Geda Nyilas yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada hafif yaralanan baba Arman Nylias ambulans gelene kadar kızlarının yanından ayrılmadı. Arman Nylias, kızı Silvia'nın ellerini tutarak teselli etmeye çalıştı. Arman Nylias kızları ve eşinin İstanbul'a Türkçe öğrenmek için geldiklerini söyledi.

Görgü tanıkları kazanın, aşırı hızlı olan vincin ışık ihlali yapmasından kaynaklandığını ileri sürerken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Vinci kullanan Gökhan Kaba gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title