Haberler

Türk Yunan Dostluğu Futbolla Bekişti

Bodrum Göztepe Futbol Okulu'nun organize ettiği "19 Mayıs Uluslararası Göztepe Bodrum Futbol Şenliği gerçekleştirildi. Yunanistan'ın İstanköy Adası'ndan 4 takımın da katıldığı şenlikte dostluk maçları yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Bodrum Belediyesi Yalıkavakspor Tesisleri'nde bir futbol şenliği gerçekleştirildi.

Toplam 12 takımın mücadele ettiği organizasyona Yunanistan'ın İstanköy Adası'ndan da 4 takımda 100'ün üzerinde sporcu ve antrenörleri katıldı. Feribotlarla Bodrum'a gelen takımlar daha sonra Yalıkavakspor Tesislerine geçti. Burada hazır bekleyen Türk sporcular Yunanlı dostlarını Türk ve Yunan bayraklarıyla karşılarken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Organizasyon hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Bodrum Göztepe Futbol Okulu sorumlusu Emrah Çatak, şunları söyledi: "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir organizasyon düzenlemek istedik. Her zaman yaptığımız sosyal sorumluluk projelerinden birini bugün gerçekleştiriyoruz. Yunanistan'daki dostlarımızla görüştük, karşı adadan AEK, Olimpiyakos'un akademi takımlarından olan Olimnos, Anagenesis ve Antagoras takımlarını buraya davet ettik. Sağolsunlar davetlerimizi kırmadılar. İzmir'den Göztepe'nin 3 akademi takımı, Aydın Yıldız Spor Kulübü ile Bodrum'dan da Bodrumspor, Yalıkavakspor, Gündoğanspor ve Turkuaz takımları olmak üzere Bodrum Göztepe ailesi ile birlikte toplam 12 takım bugün burada. 520 sporcu ve velilerle birlikte keyifli bir gün geçiriyoruz. Bu futbol şöleninde 2012 doğumlu olan minik oyunculardan U 13 takımlarına kadar bütün sporcular bugün mücadele edecek. Keyifli neşeli bir gün için bir aradayız" dedi.

25'er dakikadan 2 devre halinde oynanan 4 maçın sonunda takımlara katılım sertifikası, kupa ve madalyalar verilirken Türk ve Yunan takımları birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Yunanistan 19 Mayıs Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title