Haberler

Türk Yayıncılar 'Kül' Engeline Takıldı

İzland'da yanardağın faaliyete geçerek kül püskürtmesi üzerine uygulanan uçuş yasağından ‘Londra Kitap Fuarı'da nasibi aldı.

İzland'da yanardağın faaliyete geçerek kül püskürtmesi üzerine uygulanan uçuş yasağından ‘Londra Kitap Fuarı'da nasibi aldı. Türkiye’yi temsil eden 6 firma uçuş yasağı nedeniyle fuara katılamadı. Uluslararası yayıncılık dünyasının kalbinin attığı sayılı etkinliklerden biri olan Londra Kitap Fuarı,19-21 Nisan tarihleri arasında yapılıyor. Fuara yüzün üzerinde ülkeden toplam 23.000 yayıncı, kitabevi, yayın ajansı ve kütüphane katılması bekleniyordu.

Fuara Türkiye’den katılmak için stand alan Acar Grup, Akçalı, AnatoliaLit,Bilnet,Imak ve Kalem yayınevleri, uçuş yasağı nedeniyle fuara katılamayınca kiraladıkları standlar boş kaldı. Londra Kitap Fuarı sadece kitap alanında değil, medya sektörünün katılımı açısından da Avrupa’nın en önemli fuarlarından biri olarak gösteriliyor.

Aynur TATTERSALL/ LONDRA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title