Haberler

Türk ve Sığınmacı Çocuklar Dostluk Maçı Yaptı

Türk ve sığınmacı çocuklar dostluk maçı yaptı

Kayseri'de yaşayan sığınmacı ailelerin çocuklar ile Türk çocuklar Kayserispor Kadir Has Tesislerinde dostluk maçı yaptı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen, Kayseri'de yaşayan sığınmacı ailelerin çocukları ile Türk çocuklar dostluk maçı yaptı. Kayserispor Kulübü tarafından dağıtılan malzemelerle çocuklar kırmızı ve beyaz takım olarak sahaya çıktı. Karşılaşmada Kayserisporlu futbolcular Atila Turan, Kana Bıyık, Oleksandr Kucker ve Ali Ahamada'da yer alırken, futbolcular çocuklarla yakından ilgilendi. Organizasyon hakkında konuşma yapan Kayserispor Başkan Vekili Naci Bedir, 'Kayserispor yönetimi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada gerek sivil toplum kuruluşlarının gerekse de, kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde olacağız. Bugün Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonu ile Suriyeli çocuklarımızı ağırlıyoruz. Bir ensar anlayışı ile problemlerini çözmek ve yardımcı olmak için çalışıyoruz. Spor, barış ve kardeşliktir. Buradan bir sporcu çıkartabilirsek, ne mutlu bizlere. Burada katılımcı olan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden Mesut Eroğlu ise, 'Melikgazi ilçemiz Eskişehir Bağları bölgesinde bulunan geçici eğitim merkezinde öğrenim gören Suriyeli çocuklarımız ve bu okulun yanında okuyan Türk gençlerimiz bizim şubemizden talepte bulunarak, Kayserisporlu futbolcular ile tanışmak ve burada maç yapmak istediler. Bizde çocuklarımızı Kayserispor tesislerine getirdik. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'a ve Kayserispor idaresine teşekkür ediyorum. Kayserispor'a başarılar diliyorum. Burada çocuklarımız mutlu oldu. Bizlerde onların mutluluğunu paylaşıyoruz. Önemli olan skor değil buradaki birlik ve beraberlikti' açıklamasında bulundu.

Skorun tutulmadığı müsabaka sonrası kısa bir süre Kayserispor A takım antrenmanını izleyen çocuklar daha sonra tesislerden ayrıldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Kadir Has Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title