Haberler

Türk ve Alman Çocuklar Dostluk İlan Etti

Türkiye-Almanya Maçı Öncesi Nefesler Tutulurken, Alanya'da Alman ve Türk Turistlerin Tatil Yaptığı Clup Paradiso Otel'de Dostluğu Simgeleyen Renkli Görüntüler Yaşandı.

Türkiye-Almanya maçı öncesi nefesler tutulurken, Alanya'da Alman ve Türk turistlerin tatil yaptığı Clup Paradiso Otel'de dostluğu simgeleyen renkli görüntüler yaşandı. Türk çocuklar yüzlerinde Almanya bayrağı, Alman çocuklar da Türk bayrağı ile havuz başında hep bir ağızdan 'Türkiye ve Almanya' diye bağırdı.

Avrupa Şampiyonası'nda Almanya ile Türkiye arasında oynanacak ilk yarı final maçı öncesi Alman turistlerin tatil için öncelikli tercihi olan Alanya'da otellerde dostluğu en iyi şekilde yansıtan manzaralar yaşanıyor. Otellerde Türkler ve Almanlar birlikte animasyonlarda eğlenip dostça vakit geçirirken, maçın sonucunu skor olarak değil dostluk kazınsın diyerek yorumladı.

Hava sıcaklığının 40 derecenin üzerine çıktığı Alanya'da havuz başında bir taraftan eğlenip bir taraftan serinleyen Türkler ile Almanlar arasında halat çekme yarışması yapıldı. Yarışma sonunda ip kopunca kazanan Türkiye ve Almanya oldu. Dans ve eğlencenin gün boyunca sürdüğü otelde maç için geri sayım başladı.

(RY-AT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title