Haberler

Türk Vatandaşlığı Teklifi Gurur Verir

Resmi Olarak Öneri Alması Durumunda Bunu Ciddi Şekilde Değerlendireceğini İfade Eden Sambacı, "Türk Milli Takımı'nda Oynamak İşin Zor Kısmı Değil, Zor Kısım İsmimi Değiştirmek Olacak" Dedi.

Resmi olarak öneri alması durumunda bunu ciddi şekilde değerlendireceğini ifade eden sambacı, "Türk Milli Takımı’nda oynamak işin zor kısmı değil, zor kısım ismimi değiştirmek olacak" dedi.

GALATASARAY’ın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, Türkiye’deki ilk basın toplantısını dün yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte gazetecilerin soruları yanıtlayan Lincoln, sarı kırmızılı kulüpte geçirdiği günlerin değerlendirmesini yaptı.

Brezilyalı yıldız, son günlerin en çok merak edilen konusu olan, "Türk vatandaşlığı için teklif alırsa; kabul edip Türk Milli Takımı forması giyer mi?" sorusuna verdiği yanıtta, "Bu konuyu ben de gazetelerden takip ediyorum. Şu ana kadar bana gelmiş bir teklif yok. Resmi olarak böyle bir teklif gelirse, bu bana büyük gurur verir.

İşin zor kısmı ismimi değiştirmek

Demek, iyi futbolcuyum ki isteniyorum diye düşünürüm. Böyle bir teklif gelirse, sevdiğim insanlara ve aileme danışıp ciddi şekilde düşünürüm. Milli takımda oynamak işin zor kısmı değil, zor kısım ismimi değiştirmek olacak" dedi.

Lincoln, genç takımlar seviyesinde Brezilya milli formasını giydiğini, ancak A milli olmadığını da belirterek, "A Milli Takım’a bir kez çağrıldım ama oynamadım. Niye çağrılmadığımı bilmiyorum ancak o kadar da üzülmüyorum. Çağrılmadığım zaman uykularım kaçmıyor. Benim için önemli olan formasını giydiğim kulüptür. Çünkü paramı oradan kazanıyorum" ifadesini kullandı.

Tanrı beni doğru yere gönderdi

G.Saray’da çok mutlu olduğunu özellikle vurgulayan Lincoln, "Buraya gelmeden önce menajerime ’Türkiye’de beni karşılarlar mı?’ diye sordum. O da gülerek ’Bir iki kişi belki seni karşılar’ dedi. Niye güldüğünü İstanbul’a gelince anladım. İstanbul’da bana gösterilen ilgi çılgınlık düzeyindeydi. İşte o zaman Tanrı’nın beni doğru yere gönderdiğine inandım. Galatasaray’da gördüğüm ilgiyi hiçbir yerde görmedim. Türk insanının yakın ilgisi sayesinde tahminimden kısa sürede Türkiye’ye uyum sağladım" diye konuştu.

Feldkamp’a ’Kararına katılmıyorum’ dedim

BEŞİKTAŞ maçı öncesi kampa arkadaşlarını getirdiği için kadro dışı bırakılmasına da değinen Lincoln, şöyle konuştu: "İstanbul’da bulunduğum dört ay içinde yaşadığım tek olumsuz olay bu oldu. Bu olayda, daha doğrusu hata diyorum, kulübün kuralları vardır, ben bunlara uymayarak hata yaptım. Hata yapan insanların özür dilemesi gerekir, ben de takım arkadaşlarımdan onları yalnız bıraktığım için özür diledim. Bu karara çok üzüldüm. O gece uyuyamadım sabaha kadar. Beşiktaş maçından sonra hocam ile görüştüm, bu konuda ona katılmadığımı söyledim. Aramızdaki buzlar biraz eridi. Sion maçında 15 bin taraftarımız adımı söyleyince moralim yüzde 80 düzeldi. Ancak yine de yüzde 100 her şeyi unuttuğumu söyleyemem."

Alex iyi bir oyuncu bizi kıyaslamayın

LİNCOLN, futbolseverlerin kendisini sık sık Fenerbahçeli Alex ile kıyasladığının hatırlatılması üzerine, "Başka bir futbolcu ile kıyaslanmaktan hiç hoşlanmıyorum. Alex ile Brezilya Ümit Milli Takımı’nda beraber oynamıştık. İyi bir oyuncu. İkimiz de takımlarımız için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Olayı böyle düşünmek lazım" dedi.

Türkiye’deki sertliği hiçbir yerde görmedim

CASSIO Lincoln, Türkiye Ligi’nin kalitesi ile ilgili bir soru üzerine, "Türkiye Ligi kesinlikle vasat bir lig değil, Alman Ligi’nden bir farkı yok. Bu ligin tarihine baktığımız zaman buradan da önemli oyuncular gelip geçti. Ama şu var; daha önce oynadığım liglerde Türkiye’deki kadar sertliğe maruz kalmıyordum, çünkü oralarda bire bir markaja maruz kalmıyordum" diye konuştu.

Galatasaray’a transferinde sarı kırmızılıların efsanevi kalecisi Claudio Taffarel’in büyük payı olduğunu belirten Brezilyalı yıldız, "Taffarel benim babam gibidir" ifadesini kullandı.

UEFA’daki grubumuz çok kolay değil

G.SARAY’ın UEFA Kupası’ndaki şansını da değerlendiren Lincoln, gruptaki rakipleri Bordeaux, Austria Wien, Panionios ve Helsingborg’un iddia edildiği kadar zayıf takımlar olmadığını ifade etti. Brezilyalı futbolcu, şunları söyledi:

"Grubumuz çok kolay değil. Rakiplerimiz Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildikleri için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Biz de Galatasaray’ız ve yapabildiğimizin en iyisini yapmak için uğraşacağız. Takım olarak yalnızca üç aydır beraberiz, buna karşın iyi işler çıkardık ve bu şekilde devam etmek istiyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title