Haberler

Türk Traktör, "New Holland Tarla Günleri" İçin Şanlıurfa'da Çiftçilerle Buluştu

Türk Traktör, Haziran ayı süresince "Tarla Günleri" kapsamında çiftçilerle buluşuyor.

Türk Traktör, Haziran ayı süresince "Tarla Günleri" kapsamında çiftçilerle buluşuyor. Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilecek "New Holland Tarla Günleri" 3-4 Haziran'da Adana'da gerçekleştirilen ilk ayağın ardından ikinci ayak için Şanlıurfa'da çiftçilerle buluştu.

"New Holland Tarla Günleri" etkinliği Şanlıurfalı çiftçilerine, New Holland ürünlerini sahada, Türk Traktör uzmanlarıyla birlikte deneme fırsatı sunuyor. Çiftçilere ve ailelerine açık olan etkinlikte ziyaretçiler, ortalama 200-300 dönümlük bir alanda New Holland ürünlerini bire bir tecrübe ediyor.

Türk Traktör Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, "Tarla Günleri" ile ilgili açıklamasında, Türk Traktör olarak 60 yıldır çiftçinin hizmetinde olduklarının altını çizerek, "Her zaman çiftçilerimizin yanında olmayı öncelik olarak gördük ve bu doğrultuda farklı platformlar oluşturduk. New Holland Tarla Günleri de bu vizyonun bir parçası. Bu etkinlikte tüm ekibimizle, sahada çiftçilerle bir araya geliyoruz. Amacımız; Türkiye'nin dört bir yanında çiftçilerimizle bir arada olmak, onları dinlemek ve onlara ürünlerimizi daha yakından tanıyabilecekleri bir platform oluşturmak. Bu amaçla Şanlıurfa'daki çiftçilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Tarla Günleri'nde; yeni Türk Traktör KB serisi haşpaysız balya makineleri, Türk Traktör marka toprak işleme makineleri, New Holland CX6080 biçerdöver, TDD Delta Serisi ve Tier 4 egzoz emisyonuna sahip iki yeni ithal traktör olan yarı otomatik şanzımanlı T5 Electro Command ile sürekli değişken CVT şanzımanlı T6 Auto Command da tarlada faaliyet esnasında görülebilecek. Bunun yanı sıra "New Holland Tarla Günleri", ziyaretçiler ve ailelerin keyifli vakit geçirebilmeleri için çuval yarışı, halka oyunu, halat çekme ve penaltı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Türk Traktör Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title