Haberler

Türk Tiyatro Tarihe Geçecek Sahne

Tiyatro Sanatçısı Nurseli İdiz, Cnntürk'te 'Kürşat Başar'la Yaz Sohbetleri' Programına Konuk Oldu.

TİYATRO SANATÇISI NURSELİ İDİZ, CNNTÜRK'TE 'KÜRŞAT BAŞAR'LA YAZ SOHBETLERİ' PROGRAMINA KONUK OLDU.

İdiz, yıllar önce 'hocam' diye hitap ettiği Cihan Ünal ile Evita provaları ve aynı zamanda Vanya Dayı oyunlarını oynadıkları sırada yaşanan ilginç bir olayı anlattı. Tiyatronun en seksi sahnesi olmaya aday bu sahneyi oynadıkları sırada rol arkadaşı Cihan Ünal ile kavgalı olduğunu belirten İdiz, hikayeyi şöyle anlattı:

'Müthiş bir erotik sahne var. Beni duvara kıstırıyor ve öpüşüyoruz. Hoca bana küstü, 'Evita'yı iyi çalışmıyorsun' diye. Birbirimize girdik, konuşmuyor benimle, selam vermiyor. Mümkünse yan odalarda soyunuyoruz, giriyor ve beni görmezlikten geliyor. İnanılmaz erotik bir sahne, ama hiçbir çıplaklık yok, bir şey yok. Şöyle şeyler yaşıyorum: Cihan beni duvara yapıştırıyor öptüğü zaman kadınlardan şöyle bir ses çıkıyor 'ahhh'...Cihan onları öpmüş, ölüyorlar gibi. Biz bu arada birbirimizi öldürmek üzereyiz.'

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç'un bu sahneyi Türk Tiyatro Tarihe geçecek sahne olarak nitelediğini belirten Nurseli İdiz, acaba o sırada bir şeyler hissediyorlar mı diye düşünenlere şu yanıtı verdi:

'Bir defa hiçbir şey hissedemiyorsun. O kadar mesleğinle meşgulsün ki...'(Televizyongazetesi)

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title